Cansu Dere'den büyük çalım, Ay Yapım'la anlaştı!

Ezel dizisindeki Eyşan karakteriyle gönüllere ve akıllara kazınan güzel oyuncu Cansu Dere bir süredir ekranlardan uzaktı ve hiçbir projede yer almamıştı. Cansu Dere’nin Halit Ergenç ile aynı projede yer alacağı haberleri ise asılsız çıktı ve güzel oyuncu Ay Yapım ile anlaştı. Yeni Sezonda Ay Yapım’ın bir projesinde yer alması bekleniyor Cansu Dere.

Cansu Dere'den büyük çalım, Ay Yapım'la anlaştı!

Uluslararası bir kozmetik firmasının üç yıldır ilk Türk marka yüzü olan ve "Ezel" dizisinden sonra "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde de bir süre rol alan, o süreçte "Behzat Ç: Seni Kalbime Gömdüm" ve "El Yazısı" filmlerinde de oynayan Cansu Dere, yeni sezonda Ay Yapım'ın bir projesinde yer almak üzere yapım şirketiyle anlaştı.

CANSU DERE'DEN BÜYÜK ÇALIM

Vatan'ın haberine göre; Halit Ergenç'le aynı projede yer alacağına dair haberler çıkan Cansu Dere'nin hangi isimle oynayacağı henüz netlik kazanmadı. Ergenç'in başka bir yapım şirketiyle anlaşması, ikilinin yeni sezonda aynı dizide oynamasına engel...

Son olarak ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynayan Dere, Halit Ergenç’le birlikte rol alacağı iddia edilen yeni dizi projesiyle ilgili bilgisinin olmadığını söyledi.

Dere, “Yeni uyandım henüz haberlere bakmadım. Sizden duyuyorum. Eve gidince bakacağım” diye konuştu. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Ergenç de projeyle ilgili ipucu vermedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz