Çığlık çığlığa Murat Boz konseri!

Kırklareli’ne ünlüler akını devam ediyor. Sıra yakışıklı popçu Murat Boz’daydı. Murat Boz Kırklareli Belediyesince düzenlenen festivalin son gecesine adeta assolist edasıyla katıldı. Murat Boz’un sahnede söylediği şarkılar kadar, istekleri ve sahne gösterileri de geceye damga vurdu. İşte ayrıntılar…

Çığlık çığlığa Murat Boz konseri!

Kırklareli Belediyesi tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nin son gecesinde Murat Boz fırtınası esti.

İHA’nın haberine göre; Ünlü ve yakışıklı popçuyu en önden görmek için konserin başlamasından saatler önce festival alanında bekleyen gençler hazırladıkları "Bana kaç Murat, sana aşığım!", "Bir yolunu bulup sana sarılmaya geldik" "Yeşil elma versem bana sarılır mısın" dövizleri ile dikkat çekmeye çalıştı.

Konserin başlamasıyla beraber çığlık çığlığa tezahürat yapan Murat Boz hayranları, yakışıklı popçunun söylediği şarkılara da eşlik etti. Yetenek Sizsiniz jürisi de olan Murat Boz, dansçıların da eşlik ettiği konserde yaklaşık iki saat sahnede kaldı ve Kırklarelili hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin bitişiyle de havai fişek gösterisi tabii ki yapıldı.

Konser sonunda ise Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Murat Boz'a festivale olan katkılarından dolayı Kırklarelispor şalı, Karagöz heykelciği ve çiçek vererek teşekkür etti.

Başkan Kesimoğlu, Kırklareli halkının en iyiye layık olduğunu vurgulayarak, "Kırklareli halkı her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. Biz de aylardır bu festivale hazırlandık. Sizlere en güzelini sunabilmek, sizlere güzel bir festival yaşatabilmek için. Bugün festivalimiz sona eriyor. Festivalin bugünlere gelmesini sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak, festivalimizin bugünlere gelmesini sağlayan en büyük etken sizlersiniz. Alkışın en büyüğü size gelsin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler