Çilek Kokusu 13. Bölüm Fragmanı- Aslı ve Burak'a ne oldu?

Star TV’nin soluksuz izlenen dizisi Çilek Kokusu 13. Bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen ve reyting rekortmeni olan dizisi Çilek Kokusu 13. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı izleyenlere yine sürpriz yaşattı. İşte 16 Eylül Çilek Kokusu 13. Bölüm fragmanı izleme fırsatı…

Çilek Kokusu 13. Bölüm Fragmanı- Aslı ve Burak'a ne oldu?

Çilek Kokusu 12. Bölümde izleyiciler Aslı ve Burak’ın aşkının bittiğini düşündüler. Ancak yeni bölüm fragmanını izleyince gerçek ortaya çıktı. Çilek Kokusu 13. Bölüm fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere Aslı ve Burak tekrar birlikteler. İşte Çilek Kokusu 16 Eylül yeni bölüm (13.bölüm) fragmanı ayrıntıları ve izleme linki.

ÇİLEK KOKUSU 13. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Çilek Kokusu 13. Yeni bölümünde; Aslı ve Burak yine birlikteler. Çağla “Kim bilir nasıl alay ediyorlar, arkamdan neler konuşuyorlar” diyerek serzenişte bulunuyor. Aslı ise “Sana güvenmeliydim Burak” diyor. Öte yandan Çağla Volkan’a işbirliği teklif ediyor. “Senin istediğin Aslı, ben de Burak’ı istiyorum” diyor. Eda ise yıllar sonra Annesinin karşısına çıkmasıyla yıkılıyor. Volkan da “Ben o kadına anne demem, sen de aklını başına topla” diyerek Eda’ya çıkışıyor. Fragman sonunda ise Çağla ve Annesi Burak ile Aslı’yı görüyorlar. Çilek Kokusu 13. Bölüm fragmanı izleyenler şimdiden meraka kapıldı. Bakalım yeni bölümde daha başka nasıl sürprizler bekliyor izleyiciyi.

Kaynak: Diyarbakır Söz