Dilan Çıtak'tan Olay Yaratacak Öpüşme! Aman İmparator Görmesin

Türkiye de imparator lakabı ile de tanınmakta olan İbrahim Tatlısesin ışıl Kundakçıdan olan kızı Dilan Çıtak ile ilgli flaş gelişmeler yaşanılıyor.

Dilan Çıtak'tan Olay Yaratacak Öpüşme! Aman İmparator Görmesin

Dilan Çıtak bir süredir Levent Dörter ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta çiftin denizdeki romantik halleri tü gazetelerde yer aldı. Her fotoğrafın altında ibharim tatlıesin kızı yazıyordu. Bu durum ile ilgili flaş gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı.

 İbrahim Tatlıses'in kızı olarak anılmasına rağmen Dilan Çıtak'ın bu rahatlığı açıkçası beni şaşırtıyor. Sanki kendisine sahip çıkmayan, kabullenmeyen babası İbrahim Tatlıses'ten intikam alıyor, canını acıtmak istiyor. Kulağıma gelenlere göre; amacına ulaşmış. İbrahim Tatlıses bu durumdan çok rahatsız. Yakında kıyameti koparır.

ZORAKİ BİR POZA BENZİYOR

Geçenlerde Harbiye Açıkhava'da 'Markopaşa' müzikali vardı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Mahsun Kırmızıgül konuklar arasındaydı. Hayranlarının ricasını kırmayıp onlarla poz verdi. Ama yüz ifadesinden memnuniyetsizliği ve zoraki gülümsemesi o kadar belliydi ki, ben bile rahatsız oldum. Ne de olsa artık o Yılmaz Güney'in izinde büyük bir yönetmen!!! Sinemanın vazgeçilmezi!!! Şarkıcılık günlerinde sahnede cep telefonuyla konuştuğu günler artık çok geride kaldı.

BÖLÜM BAŞINA REKOR ÜCRET ALIYOR

Berrak Tüzünataç ve Rıza Koçaoğlu yeni sezonda TRT 1 de ekrana gelen 'Filinta' dizisinin kadrosuna katıldı. Berrak Tüzünataç Farah'ı, Rıza Kocaoğlu ise Psikopat Celal'i oynayacak. Duyduğuma göre; ikili bölüm başına 10'ar bin TL alacakmış.

ROLÜ İYİ OYNUYOR 

Star TV'deki Kiralık Aşk dizisini deyim yerindeyse gözümü kırpmadan izliyorum. Özellikle Nergis Kumbasar'ın oynadığı sahneler müthiş. Yakında Paramparça'nın fenomeni Nursel Köse gibi 'caps'leri internete düşerse şaşırmam. Yapımcı ve senaristler Nergis Kumbasar'ın rolünü arttırmaya karar vermişler. Nergis Kumbasar yakın çevresine "Bu dizi bana çok uğurlu geldi. Sokakta yürüyemez oldum" diyormuş.

Kaynak: Diyarbakır Söz