Ayrılmaz ikilinin Düğün Dernek 2 Sünnet filmi yer yerinden oynattı! 3 günde bütün rekorları kırdı

Senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı sinema filmi Düğün Dernek 2 Sünnet' ilk 3 günde yılın en iyi başarısına imza attı. ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ ilk 3 günde 1.375.000 kişi tarafından izlendi. 1200 salonda gösterilmeye başlayan Düğün Dernek filmi, yoğun talep nedeniyle 1400 salona çıktı.

Ayrılmaz ikilinin Düğün Dernek 2 Sünnet filmi yer yerinden oynattı! 3 günde bütün rekorları kırdı

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı sinema filmi Düğün Dernek 2 Sünnet' ilk 3 günde yılın en iyi başarısına imza attı ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ ilk 3 günde 1.375.000 kişi tarafından izlendi. 1200 salonda gösterilmeye başlayan Düğün Dernek filmi, yoğun talep nedeniyle 1400 salona çıktı.

Düğün Dernek 2, Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filmini sollayamadı

Ayrılmaz ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir çiftinin serinin ilk filmi Düğün Dernek’in ilk üç gün performansı 572.838’de kalmıştı. Düğün Dernek Toplam’da 6.980.070 tarafından izlenmişti. Toplam izleyicide 7.369.098 kişi ile rekoru elinde bulunduran geçtiğimiz günlerde baba olan Şahan Gökbakar’ın filmi Recep İvedik 4 ilk üç gününde 1.641.474 kişi tarafından izlenmişti.

DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET

Serinin ilk filminde oğlunu evlendiren İsmail, bu kez torununa sünnet yaptırmak istemektedir. İlk filmde olduğu gibi Fikret, Çetin ve İsmail başta olmak üzere tüm ekip toplanıp sünnet düğünü hazırlıklarına başlamaktadır. Bu düğün zamanla şehir çapında bir olaya dönüşmektedir.

Düğün Dernek 2: Sünnet, 2015 yapımı yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği Türk yapımı Komedi filmi. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever yer almaktadır.

AHMET KURAL KİMDİR?

10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Ankara'da dünyaya geldi.Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynadı. 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan İşler Güçler adlı dizinin başrollerini Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz ile paylaşmıştır. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le başrolleri paylaştı. 2014 yılının Ekim ve Kasım aylarında vizyona giren Oflu Hoca'nın Şifresi isimli filmde bir Bakanı canlandırmış, Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu adlı filmde de karga karakterinin seslendirmesini yapmıştır.

İlk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde yayınlanan Kardeş Payı dizisinin başrolünü Murat Cemcir ve Seda Bakan ile paylaştı. 4 Aralık 2015 tarihinde vizyona giren Düğün Dernek 2: Sünnet filminde başrollerin birinde yer almaktadır.

MURAT CEMCİR KİMDİR?

30 Kasım 1976 doğumlu Murat Cemcir Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Kardeş Payı adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kural ile başrol paylaşmıştır.

Gürcü kökenlidir. Takva ve Yeraltı gibi filmlerde yardımcı rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir ile dikkat çekmiştir. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. Oyunculuğunu oynadığı karakterlerle geliştirmektedir. Gürcüceyi iyi derecede konuşabilen oyuncu, at biniciliği ile ilgilenmektedir. 2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi", Düğün Dernek filmleri ve İşler Güçlerde Ahmet Kural ile başrol oynamıştır. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur. 2013 yılının sonunda Düğün Dernek filminde Çetin karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır. Cemcir, 2014 yılı itibari ile Kardeş Payı dizisinde başrolde oynamaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz