Engin Akyürek'ten Seren Serengil'e: "Nereye gitsem orada, yeter ARTIK"!

“Yabancı Damat, “Fatmagül’ün Suçu Ne” ve son olarak “Kara Para Aşk” dizilerinin yıldızı drama oyuncusu Engin Akyürek, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü aldı. Ancak Bu ödüle en çok sevinenlerden biri de Akyürek’e hayranlık duyan Seren Serengil oldu. Seren Serengil Engin Akyürek’i adeta gölgesiymiş gibi takip ediyor. İşte ayrıntılar.

Engin Akyürek'ten Seren Serengil'e:

Oyuncunun fotoğrafını Instagram hesabında paylaşan Serengil, o karenin altına “Neyse kızlar, gururumuz Engin Akyürek ödül aldı. Kendisini tebrik ediyoruz ve çok seviyoruz” yazdı ve mesajının sonuna da kalp işareti koydu.

ENGİN AKYÜREK RAHATSIZ!

Seren Serengil’in paylaşımı, magazin kulislerini de hareketlendirdi tabii. Dedikodulara göre Serengil, bir süredir Engin Akyürek’le tanışmanın yollarını arıyor ve onun gittiği yerlere gidiyormuş. Hatta öyle ki tatil tercihlerini de Yakışıklı oyuncuya göre belirliyormuş. Güzel sanatçı Seren Serengil, son olarak Akyürek’in Kaş’ta dalış yapmayı çok sevdiğini ve yaz tatilini orada geçirdiğini öğrenince soluğu beldede aldı. Ancak bu durum Akyürek’i rahatsız etti. Oyuncunun yakın çevresine Serengil için “Nereye gitsem karşıma çıkıyor” diye rahatsızlığını belirterek dert yandığı öğrenildi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler