Ergani'de Mutlu Kaya rüzgarı

Fox TV’nin Sesi Çok Güzel yarışmasında çıktığı ilk haftada yarışmanın jüri üyeleri Sibel Can ve Sertap Erener’in oylarıyla haftanın birincisi seçilen Erganili Adriana Lima Mutlu Kaya, Ergani'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı.

Ergani'de Mutlu Kaya rüzgarı

Fox TV’nin Sesi Çok Güzel yarışmasında çıktığı ilk haftada yarışmanın jüri üyeleri Sibel Can ve Sertap Erener’in oylarıyla haftanın birincisi seçilen Erganili Adriana Lima Mutlu Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Ergani ilçesindeki kutlamalarında çıktığı sahnede söylediği Kürtçe ve Türkçe şarkılarla vatandaşların ilgi odağı oldu.

23 NİSAN’DA MUTLU KAYA RÜZGARI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, Fox TV'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışmasında adını duyuran ve gönüllerde taht kuran Mutlu Kaya’nın sahne alacağını duyan vatandaşlar kutlamalara büyük ilgi gösterdi. Ergani Anıt Meydanı'nda gerçekleşen kutlamalarda sahne alan miniklerin gösterilerinin ardından sahneye çıkarak Kürtçe ve Türkçe şarkılar seslendiren Mutlu Kaya, vatandaşları coşturdu. Mutlu Kaya ile resim çektiren vatandaşlar, kutlamalar sırasında yağan yağmura aldırış etmeden söylenen Kürtçe ve Türkçe şarkılara eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz