Erkan Petekkaya’nın Sevgisi Bir Başka Oluyor…

Babalar gününde ANKAmall, “Üstü Başı Dökülen”dizisinin sevilen babasını ağırladı.

Erkan Petekkaya’nın Sevgisi Bir Başka Oluyor…

ANKAmall ’un babalar günü davetlisi olan farkedilebilir aktör Petekkaya, 12 yaş alan yaptığını ve emeğinin karşılığını anında görmeye alışılmış olduğunu söyleyerek, “Çok kimi alay gördüğüm gündüz fiilen kalbim çarpıyor. Bana çok biraz iş yaşattığınız uygun ağır teşekkür ederim, ayaklarınıza sağlık” dedi.

“İNSANLARI AĞLATMAK YERİNE GÜLDÜRMEK MÜTHIŞ AMMA DOKUNMA HISSI”

Annesinin keza Ankaralı olduğunu ve çocukluğunun bir kısmının Ankara Gazi mahallesinde geçtiğini bildiren anlayışlı erkek oyuncu, Ankara ile arasındaki bağın ağır zinde oluşundan mahkeme kararı etti. Petekkaya, gördüğü meşgul havale karşısında bazı hayranlarını yanında alarak, sahnede olmanın nasıl biraz hissetme olduğunu tattırdı. Sohbet havasında gerçekleşen söyleşide, aslında aşırı iyi yaklaşık absürt komedi oyuncusu olduğunu söyleyen aktör, insanları ağlatmak yerine güldürmenin şiddetli güzel amma hissetme olduğunu ibare etti. Sevenlerinin sorularını da yanıtlayan Petekkaya, “El ele vererek güzel ülkemizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına taşımalıyız” dedi.

Yırtık Pırtık dizisi ile büyük alkış kazanan, dizide çocuklarına aşırı, fedakar ata rolünü oynayan Petekkaya, hayranlarından giren iltifatlar karşısında çok sevinçli olduğunu belirterek, “Ise sizleri rolüme inandırabildiysem aslında bu sert güzel amma şuur” ki konuştu.

Petekkaya, gördüğü gönderme karşısında şiir söyleyerek ANKAmall ziyaretçilerine de beklenmedik yapmayı ihmalkârlık etmedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz