Esra Erol'da Dadı Meryem'in Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı!

Esra Erol'un programında yaşanan şoke edici olaylar her zaman olduğu gibi yine gündemi salladı. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun'un program aracılığıyla yaşadığı aldatma krizi, Dadı Meryem'in geçmişindeki karanlık sırrını da gün yüzüne çıkardı. Detaylar, kanı donduracak türden!

Esra Erol'da Dadı Meryem'in Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı!

Esra Erol'da programında yaşanan şoke edici olaylar her zaman olduğu gibi yine gündemi salladı. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun'un program aracılığıyla yaşadığı aldatma krizi, Dadı Meryem'in geçmişindeki karanlık sırrını da gün yüzüne çıkardı. Detaylar, kanı donduracak türden!

Esra Erol'un Programı Sürprizlerle Dolu!

Hafta içi her gün ekrana gelen Esra Erol'da programı, izleyicilerine sürekli olarak sürprizler yaşatıyor. Bu kez programa katılan Mehmet Altun'un, eşi Rabia Altun ile yaşadığı sorunları dile getirmesi, Dadı Meryem'in karanlık geçmişini de beraberinde getirdi.

Mehmet Altun'un İtirafları

Mehmet Altun, uzun süredir devam eden evliliklerindeki sıkıntıları Esra Erol'un programında dile getirdi. Kendisinin 15 kez aldatması ve evliliğin sarsılmasında kayınpederini sorumlu tutması, stüdyoda büyük şaşkınlık yarattı.

Rabia Altun'un Şok İddiası

Eşi Mehmet Altun'un aldatma itiraflarının ardından Rabia Altun'un, eşinin son olarak dadılarıyla aldattığını belirtmesi, programın seyrini değiştirdi. Ancak asıl bomba Dadı Meryem'in geçmişinde patladı.

Dadı Meryem'in Korkunç Geçmişi

Dadı Meryem'in geçmişindeki karanlık sırlar, Esra Erol'un programında gün yüzüne çıktı. İddialara göre Meryem Hanım, 16 yaşında olduğu dönemde 8 yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömmüş.

Esra Erol'un Sorguları

Esra Erol, canlı yayında Dadı Meryem'e geçmişte işlediği cinayeti sorduğunda, stüdyoda büyük bir sessizlik hakim oldu. Meryem Hanım'ın 9 yıl cezaevinde yattığını kabul etmesi, herkesi derinden sarsan bir gerçekti.

Şok Eden İtiraf

Esra Erol'un soruları üzerine Dadı Meryem, 8 yaşındaki kız çocuğunu kazara gömdüğünü iddia etti. Ancak bu iddia, stüdyoda bulunan herkesi derinden etkiledi.

Olayın Detayları

Esra Erol, programda 8 yaşındaki kız çocuğunun gömülü halde bulunduğunu açıkladı. Jandarmanın ıslak zeminde yaptığı araştırmalar sonucunda kullanılmayan bir binada kız çocuğunun cesedinin bulunması, herkesi dehşete düşürdü.

Bu korkunç olay, Esra Erol'un programında hiç beklenmedik bir şekilde gün yüzüne çıktı. Dadı Meryem'in karanlık geçmişi, programı izleyenleri adeta dondurdu. Her an her yerde yaşanabilecek olan bu tür korkunç olaylar, insanları tedirgin ediyor.

Kaynak: AJANSLAR