Esra Erol'dan Murat Ormıyak sürprizi! Vedat Müdür evleniyor

Bir zamanlar Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın Vedat Müdürünü canlandıran Murat ormıyak, Fox TV’de yayınlanan Esra Erol’un evlilik programına katıldı. Murat Ormıyak taliplerini aramaya başladı. Bakalım, Murat Ormıyak nam-ı diğer Vedat Müdür kendine göre birini bulabilecek mi gündüz kuşağının en çok izlenen programı Esra Erol'da?

Esra Erol'dan Murat Ormıyak sürprizi! Vedat Müdür evleniyor

'ARKA SOKAKLAR'DAKİ EMNİYET MÜDÜRÜ ESRA EROL'DA!

Kanal D'nin uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Vedat müdür karakterine hayat veren Murat Ormıyak, Esra Erol ile izdivaç programında taliplerini aramaya koyuldu.

Fox TV'de yayınlanan ve gündüz kuşağının en çok seyredilen izdivaç programı Esra Erol'un programa katılan Murat Ormıyak, taliplerini aramaya başladı. Uzun süre 'Arka Sokaklar' dizisinde rol alan oyuncu izleyicileri şaşkınlığa uğrattı.

1988 yılından beri bekar olduğunu vurgulayan Murat Ormıyak "1988 yılında boşanmıştım. Bir daha da o masaya oturmaya cesaret gösteremedim. Hani Bir tabir vardır. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" şeklinde konuştu.

Vedat Müdür Nam-ı diğer Murat Ormıyak, aynı programa katılan Kemal İnci'den de cesaret aldığını ve bu cesaretle programa katıldığının altını çizdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz