Ezgi Mola virüsü yayılıyor dikkat edin!

Belli ki hackerlar da magazini iyi takip ediyor. Son zamanlarda kim gözde, kim gözde değil iyi biliyorlar anlaşılan. Çünkü son olarak “Kocan Kadar Konuş” filmindeki müthiş komedi performansıyla şu sıralar magazin aleminin ilk sırasında yer alan Ezgi Mola’yı kendi kötü emellerine alet ediyorlar. Peki, hackerların Ezgi Mola ile ilgili çalışması ne? İşte detaylar haberimizde…

Ezgi Mola virüsü yayılıyor dikkat edin!

EMRE ATEŞ

>Bilgisayar kullanıcıları her zaman virüslerden şikâyet etmekte. Sorulduğu zaman da vallahi nasıl oldu bilmiyorum virüs bulaştı derler, ama bilmeden etmeden her önlerine gelene tıklayabilirler. Nitekim bu olay hackerların işini daha da kolaylaştırıyor. Çünkü hackerlar bakıyor nerede kim daha ön planda ise kim daha çok seviliyorsa, ülke gündeminde magazin gündeminde kim daha çok konuşuluyorsa, onu kendi kötü emellerine alet ediyorlar.

>İşte hackerların son mağduru ise güzelliğiyle özellikle gözlerinin ışıl ışıl parıltısıyla en çok sevilen kadın oyuncular arasında yerini alan ve son olarak “Kocan Kadar Konuş” filmi ile Beyazperde’de büyük sükse yapan Ezgi Mola oldu.

>Hackerlar milletin bilgisayarına girebilmek ve bilgilerini çalmak için şimdilerde Ezgi Mola'yı figüre ediyorlar. Ezgi Mola çıplak ve Ezgi Mola ifşa gibi başlıklar altında paylaşımda bulunup, ekranların en çok sevilen ismi güzel gözlü Ezgi Mola’yı virüs figüranı olarak kullanıp mail yoluyla kullanıcılara yayıyorlar.

>Aman sakın ha ola da Ezgi Mola çıplak diye bir şey görür veya duyarsanız tıklamayasınız!

Kaynak: Diyarbakır Söz