Gani Müjde’den yeni oyuncu müjdesi!

Televizyon dünyasında yaptığı başarılı yapımlarla adından her zaman söz ettire ünlü senarist Gani Müjde, yeni projesi Günebakan için yeni ve başarılı bir oyuncuyu daha diziye dahil etti.

Gani Müjde’den yeni oyuncu müjdesi!

Televizyon dünyasında Hayat Bilgisi, Yahşi Cazibe gibi akıllarda kalıcı iz bırakmış yapımlara imza atmış Gani Müjde’den yepyeni bir komedi dizisi daha geliyor.

Yaz aylarının gelmesiyle beraber bir çok dizi ya final yaptı ya da sezon finali yaparak tatile çıktılar. Dizilerin tatile çıkmasıyla beraber yapımcılar ve senaristler de kolları sıvayarak yaz aylarında izleyicinin karşısında yepyeni projelerle çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü senarist Gani Müjde de yaz sezonu için hazırladığı Günebakan dizisiyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizide Tarık Papuççuoğlu, İsmail Ege Şaşmaz, Sümeyra Koç, asuman dabak, Ayçe Abana, Ulvi Alacakaptan, Nurseli Tırışkan, Güzide Arslan, Bülent Çolak isimlerin yanında son olarak da daha önce de birçok başarılı yapımda rol almış olan Nurseli Tırışkan da katıldı.

Trakya kültürü ağırlıklı olan dizide Nurseli Tırışkan da mahallenin Trakyalı kuaförü Vahide’yi canlandıracak.

GÜNEBAKAN TANITIM VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÜNEBAKAN DİZİSİ KONUSU

Ayçiçek üreticisi olan Reşat, kızı Rüya’yı belediye başkanının oğlu ‘Fettah’la evlendirmek niyetindedir. Bu evlilik gerçekleşirse, tarlalara imar gelecek ve Reşat daha da zengin olacaktır. Babasının ticari emelleri için kız kardeşi ‘Rüya’nın evlendirilmesine razı olmayan ‘Rüzgar’, kendisini feda edip belediye başkanının kızı ‘Esra’ ile nişanlanmayı kabul ederek kalbine sünger çeker. Olacak ya tam o sırada  Rüzgar’ın eski sevgilisi Günce kasabaya geri döner.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler