Göç Zamanı 13 Şubat (son bölüm) ! Göç Zamanı Cennet, kızlarına sahip çıkacak mı?

Star TV ekranlarında çok tutacağa benzeyen izlenme rekorları kıran dizisi Göç Zamanı, 3. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.Reyting rekorları kıracağa benzeyen Göç Zamanı son bölümde neler oldu? Talat Bulut ve Vahide Gördüm'ün başrollerini paylaştığı Göç zamanı son bölü 13 Şubat İZLE Cennet kızlarına sahip çıkacak mı?

Göç Zamanı 13 Şubat (son bölüm) ! Göç Zamanı Cennet, kızlarına sahip çıkacak mı?

Star TV ekranlarında çok tutacağa benzeyen izlenme rekorları kıran dizisi Göç Zamanı, 3. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.Reyting rekorları kıracağa benzeyen Göç Zamanı son bölümde neler oldu? Talat Bulut ve Vahide Gördüm'ün başrollerini paylaştığı Göç zamanı son bölü 13 Şubat İZLE

Cennet kızlarını koruyabilecek mi?

Cennet, Zümrüt’ün Yemin’e teslim olduğunu öğrenince deliye döner ve onu kurtarmak için canını tehlikeye atar. Zümrüt, Demir’in yardımlarıyla okul kaydını yaptırırken, Cennet de bir halı atölyesinde işe başlar. Ancak adının Yılmaz ile çirkin bir şekilde anılmasını gururuna yediremez ve işi bırakmak zorunda kalır. Bundan sonra Yılmaz’ın evinde misafir olmaları  mümkün değildir. Cennet için bu koca şehirde kızlarını koruyabilmek sandığından çok daha zor olacaktır.

Yemin ve Hanım Cemal’in cenazesini kaldırır fakat köylülerin dışlamaları yüzünden memleketlerinden ayrılmak zorunda kalırlar. Yemin, babasının durumundan faydalanıp annesine yanaşan muhtardan intikamını almak için muhtarı ve oğlu Veysel’i polise ihbar eder. İş Bilal’e kadar uzanır. Bilal’i polis baskınından kurtaran Yemin olur ve artık onun sağ koludur. Yılmaz karısı Sevgi’ye gelen gizemli telefonların izini bulmuş, adım adım yaklaşmıştır düşmanına. Sevgi ise Yılmaz’ın en büyük düşmanı Bilal’in tuzağına düşmek üzeredir.

Yayın Günü: 13 Şubat Cumartesi

Yayın Saati: 20.00

GÖÇ ZAMANI İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Reyting listesinde zirveye oynadığını daha ilk bölümden gösteren Göç Zamanı 1. bölümünün ilk sahnelerinde yıllardır Mardin'de çocuklarıyla kuma hayatı yaşayan Cennet'in sabrının taştığını ve buna bağlı olarak çocuklarının geleceğinin kendi yaşadığı hayat gibi olmaması için nasıl çaba gösterdiğine şahit olduk.

Zümrüt'ün Hukuk Fakültesi'ni kazanmasına rağmen babası (Cennet'in kocası) zorla onu kendinden yaşça büyük birisiyle evlendirmek istemesi, Cennet'in çocukları için dönüm noktası olacak bir karar almasına neden olur. Daha fazla bu zulmü yaşamak istemeyen Cennet, ilk olarak kızlarının sütüne zehir katarak intihar etmeyi dener. Ancak vicdanının sesine yenik düşer. Seyircileri etkileyen bu sahne Cennet için hayatının dönem noktası olmuştur ve dizinin asıl hikayesi de bu sahneden sonra başlar.

Hukuk Fakültesi'ni kazanan kızı Zümrüt'ün okuması için her şeyi göze alan Cennet, çocuklarıyla beraber İstanbul'a kaçmayı kafasına koyar. Cennet evinde halı dokuyarak para biriktirmektedir ve İstanbul'da yaşayan Artem Bey'e dokuduğu bu halıları satmaktadır. Cennet dokuduğu halıları sattığı Artem Bey'in daha önce kızını Üniversite'de okutması için yardım teklifine güvenmiştir. Buna dayanarak Cennet, İstanbul'a gitmek için kızlarıyla birlikte yola koyulur.

Ancak işler Cennet'in planladığı gibi gitmemiştir. Önce Mardin otogarı'nda kocası ve oğlu Yemin'in kendilerini aradıklarını görür ve otobüse binmekten vazgeçer. Otogar'da karşılaştıkları tanımadıkları birinin arabasına binerler. Sürücü Zümrüt'ü taciz ettiği için Cennet ile kızları Adana'dan trene binerek İstanbul'a doğru yola koyulurlar. Fakat tren'de de bütün parasını çaldırmıştır. Bu da yetmezmiş gibi trende kendilerine yardım edeceğini söyleyen bir kadın satıcısı ile karşılaşmışlardır. Kadının getirdiği otelde ise polis baskınına uğramışlardır. Tam bu sırada Yemin baskın yapar ve Cennet'i vuracakken kaçmayı başarırlar.

Göç Zamanı Konusu;

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını istemeden bir cehenneme atışının; gözlerinin önünde hepsinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkabilmek için çırpınışının hikayesini anlatıyor. Yıllarca annesini kuma anne bilen ve onu öldürmek için gelenYemin'e gerçek annesi olduğuna inandırmaya çalışacak. Zümrütise girdiği bu pırıltılı dünyada yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise iş işten geçmiş olacak; geriye kalbi kırık genç bir kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o annedir. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Geçen sezon Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Üzerli'nin ayrılışının ardından Hürrem Sultan'ı canlandıran Vahide Perçin yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Diğer Yarım, Annem, Sakarya Fırat gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Veli Çelik'in yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimleri Mardin, Adana ve İstanbul'da sürdürülecek...Geçen sene de gündeme gelen Göç Zamanı'nda kadın başrol oyuncusu Vahide Perçin olacak. Erkek başrol oyuncusu ise Talat Bulut olacak. Vahide Perçin ve Talat Bulut bir kaç sene önce Annem dizisinde iki sevgiliyi rol almışlardı. Göç zamanı dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında yayınacak.Göç Zamanı dizisine son olarak Bugünün Saraylısı dizisinde rol alanCansu Tosun'da dahil oldu.

Göç Zamanı: Hanım

Kötülük onun ruhunda.. Hanım Cennet’i ne kadar sevmiyorsa oğlu Yemin’e o kadar tapıyor. En büyük yarası çocuk sahibi olamamak.. Başlangıçta ani kararlar vererek geleceklerini nasıl tehlikeye attığını hesaplayamıyor. Hayattaki tek avantajı varlıklı bir ailede doğması.. Yemin’in kendinden vazgeçeceğini hiç aklına getirmeden yanlış hamleler yapan Hanım, sonunda yalnız kalıyor.

Tilbe Saran kimdir?

20 Mayıs 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nin ardından, İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Dormen Tiyatrosu, Kent Oyuncuları, İstanbul Şehir Tiyatroları, Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nda görev aldı. 1995'te Cüneyt Türel ve Işıl Kasapoğlu ile birlikte Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu'nu kurdu. Oynadığı birçok rolle ödüle layık görülen usta oyuncu, çeşitli radyo, sinema ve TV çalışmalarının yanı sıra seslendirme ve eğitmenlik de yapmaktadır. Son olarak "Şeref Meselesi" dizisinde rol alan Saran, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitmenlik görevine devam etmektedir.

Göç Zamanı: Artem

Yılmaz'ın hem dostu hem de iş ortağı.. Genç yaşta eşini kaybetti ve hayatını kızına adadı. Kızına tapan bir baba.. Cennet’in hep kızları için hayalini kurduğu baba modeli.  İşinde mert..  Bağ kurmaktan, duygularını ifade etmekten korkmayan, dürüst bir adam…Hayat duruşu sağlam.. Fakat Yılmaz’la olan dostluğunun arasına istemeden olsa Cennet giriyor. Artem’in gönlü Cennet’ten yana olsa da Cennet’i buna ikna etmesi kolay olmayacak.

Engin Benli kimdir?

23 Ocak 1970 yılında İzmir'de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak başladığı kariyerine, 1995-1997 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda stajyer sanatçı olarak devam etti. Benli, 1997 yılında bu yana, İzmit Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu olarak yer alıyor. 2010-2013 yılları arasında "Kanıt" adlı dizideki Başkomiser Orhan rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Oyuncu son olarak "Poyraz Karayel" dizisinde "Zafer" karakteri ile ekrana gelmiştir.

Göç Zamanı:  ZÜMRÜT

Kibar, çalışkan, güzel bir kız. Cennet’in sahip olabildği ilk evladı. Annesine çok bağlı. Yaşından önce olgunlaşmak zorunda kaldı. Okumayı istiyor ama cesaretsiz. Geleceğine inanmıyor. Fakat İstanbul’da ayakta kalma mücadelesi onun naifliğini kıracak ve güçlü bir Zümrüt ortaya çıkacak. Hayatın acımasız olduğunu, ve savaşmak gerektiğini illa öğrenecek. En büyük amacı annesinin hayallerini gerçekleştirmek. Bakalım Zümrüt'ün değişim hikayesi nasıl ilerleyecek?

Cansu Tosun kimdir?

26 Ocak 1988 yılında Almanya'da doğdu. Profesyonel olarak fotomodellik yaptı. Alman Operası'nda 13 yıl bale eğitimi aldı ve profesyonel fotomodellik yaptı. 2011 - 2012 yıllarda yayımlanan "Küçük Hanımefendi" adlı dizide "Neriman" rolüyle tanınmaya başladı. 2012 yılında "Kayıp Şehir" dizisinde "Zehra" karakterine hayat verdi. Daha sonra 2013 yılında "Bugünün Saraylısı" adlı dizide "Ayşen" rolü ile ekrana geldi.

Göç Zamanı: SEVGİ

Yılmaz'a beslediği  takıntılı aşk yüzünden kendini mutsuz bir evliliğe ve alkole mahkum etmiş bir kadın.. Yılmaz kadar alçakgönüllü değil. Bugüne kadar aşk dışında istediği her şeyi elde etmiş.. Cennet’i ve kızlarını beğenmez. Bu yüzden Cennet’le sorunlar yaşar. Cennet ona hep iyi şekilde yaklaşırken ve Sevgi de ona karşı yumuşamaya başlamışken, Cennet’le Yılmaz’ın yakınlığı tekrar gündeme gelir. Artık Sevgi, Cennet ve Yılmaz üçgeninde olaylar içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Arzu Gamze Kılınç kimdir?

31 Mart 1969 yılında Ankara'da doğdu. 1994 yılında Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. "Çiçek Taksi", "Böyle mi Olacaktı", "Hızma", "Sır Çocukları", "Büyük Yalan", "Perçem", "Beşinci Boyut", "Hırsız Polis", "Duvar", "Hicran" gibi dizilerde rol aldı. 2010-2011 yılları arasında "Gönülçelen"de oynadı. Son olarak "İntikam" dizisinde "Şahika" karakterini canlandırdı.

Göç Zamanı: KİRAZ

Kiraz kendine biçilen kadere inanmıyor. Cennet'in sözünü dinletemediği ortanca kızı.. Gözü daima yükseklerde.. Gücün paradan geldiğine inanıyor. Hep bir isyan halinde. Fakat olayları fırsata dönüştürmede usta.. İstediği zengin hayata kolayca adapte olabileceğine inanırken tam tersine sınırlarını aşacak ve zengin evdeki görgüsüz kız olup çıkacak. Bu haliyle sürekli annesi Cennet’i utandıracaktır.

Elif Ceren Balıkçı kimdir?

9 Nisan 1999 yılında doğan genç oyuncu, "Merhamet" dizisinde "Narin" karakterinin çocukluğunu canlandırmıştır. 2014 yılında ise "Bana Artık Hicran De" adlı dizide "Özlem" olüyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Göç Zamanı: YEMİN

Cennet’in doğar doğmaz kuması Hanım'a verilen en büyük çocuğu. Annesini Hanım sanıyor. Gözü kara.. Yemin için annesi bildiği Hanım'dan gayrı hiç bir kadının adı yok.. Cennet gibi yumuşak değil. Çok konuşmaz, çok gülmez.. Yaşadıklarını kimseyle paylaşmaz. Cemal ve Hanım’a benziyor daha çok. Kolay olmasa da Cennet sonunda onun içindeki iyiliği buluyor ve çıkartıyor. Kardeşleriyle hiç bağı yok. Birbirlerini sevmiyorlar.

Gürkan Günal kimdir?

4 Kasım 1994 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu. 2014 yılında "Yetim Gönüller" dizisindeki "Teğmen Kerem" rolüyle büyük bir kitle tarafından tanınmaya başlamıştır. "Hıyanet Sarmalı" adlı dizide "Küçük Ferhat" karakterini canlandıran Günal, "Ayhan Hanım" dizisinde ise "Levidi" karakterine hayat vermiştir.

VAHİDE PERÇİN BİYOGRAFİSİ

2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı.

Vahide Perçin , 13 Haziran 1965 tarihinde Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak İzmir’de doğmuştur. Lisede grafik okudu, Üniversiteye başladığında İktisat Fakültesine girdi. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü kazandı, oraya devam etti. Okul devam ederken Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) oyuncusu Altan Gördüm ile 1992 yılında evlendi.

Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara'ya yerleşti ve AST'a girdi. Daha sonra Devlet Tiyatrosu'nun teklifini kabul edip Adana'ya gitti. Çeşitli tiyatro oyunlarında görev aldı. Ankara'ya tayin olmayı beklerken 2003 yılında annesinin ölüm haberini alır. İzin alıp cenazesine gidemez. O gece sahneye çıkarken kararını verir. Sezon biter bitmez istifa edip Ankara'ya döner.

Vahide Perçin 2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul'a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006'da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürdü. Fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol oyuncusuHazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrılmıştır.

2012 senesinde Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı bir medikal dizide doktor rolünde oynamıştır.

2011 senesinde meme kanseri olduğunu öğrendi, yoğun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yendi.

Vahide Perçin, 1991 yılından beri tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ile evli olup Alize Gördüm (d.1994) adında bir kızları vardır. 22 yıldır evli olduğu eşinden Mart 2013’de boşanıp kendi kızlık soyadı olan Perçin‘i kullanmaya başlamıştır.

2013 senesinin haziran ayında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine Hürrem Sultanolarak girdi.

Ödülleri : 1996 - Sanat Kurumu, En İyi Kadın Oyuncusu Ünvanı

2007 - 14. Altın Koza Film Festivali, "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülü (İlk Aşk) 2007 - Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri, "En İyi Tiyatro Oyuncusu" Ödülü (Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler) 2007 - İsmail Dümbüllü en iyi tiyatro oyuncusu ödülü

2008 - Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Yılın Ödülleri, "Yılın Kadın Oyuncusu" Ödülü (Kanal D Annem Dizisi) 2008 - Galatasaray Üniversitesi 2008'in "En"leri, en iyi kadın tiyatro oyuncusu ödülü

Tiyatro oyunları: 2007 - Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler : Éric-Emmanuel Schmitt - Oyun Atölyesi 2002 - Olağanüstü Bir Gece : Jerome Chodorov - Adana Devlet Tiyatrosu 2000 - Ayrılık : (Behiç Ak) - Ankara Sanat Tiyatrosu 2001 - Cadı Kazanı : Arthur Miller - Adana Devlet Tiyatrosu 2001 - Kızılırmak Karakoyun : Tuncer Cücenoğlu - Adana Devlet Tiyatrosu 1999 - Köse Dağın Köprüsü : Erol Aksoy - İzmir Devlet Tiyatrosu 1998 - Barış : Aristopfanes - İzmir Devlet Tiyatrosu 1997 - Oyunun Oyunu : Michael Frayn - İzmir Devlet Tiyatrosu 1996 - Şeytan Örümceği : Erdogan Aytekin - İzmir Devlet Tiyatrosu 1994 - Pazar Keyfi : G. Mitchelle - Ankara Sanat Tiyatrosu 1993 - 403.Kilometre : İsmet Küntay - Ankara Sanat Tiyatrosu 1992 - Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal - Ankara Sanat Tiyatrosu Fehmi Paşa Konağı : Turgut Özakman

Macbeth : William Shakespeare

TALAT BULUT BİYOGRAFİSİ

Talat Bulut, 23 mart 1956’da Sarıkamış Kars'da Medet Bulut - Altun Bulut çiftinin 10uncu çocukları olarak doğdu. Talat Bulut doğduğunda babası Medet BulutTCDD’a Sarıkamış istasyonunda görevli bir yol memurudur. 1975 yılında AnkaraKurtuluş lisesini bitirdi. Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta iken tiyatro için okuldan ayrıldı. Talat Bulut, Aynı yıl Ankara Sanat Tiyatrosu'nun oyuncu seçmelerine katıldı, 15 kişi alacaklarmış müracaat eden 450 kişi içinden 15’e girmeyi başardı. Bir sene süren kursu birincilikle bitirdi ve sanat yaşamına 1976 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı.

1979 da Ali Özgentürk’ün yönettiği “Hazal” filminde Türkan Şoray’la birlikte oynayarak sinemaya geçtiği ilk filmi oldu.

Yeşilçam'ın "Binbir surat"ı Talat Bulut, Abuzer Kadayıf'taki rolü için yıllardır uzattığı saçlarına acımadı kestirdi.

Talat Bulut; halen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanısıra bir yıl tekstille uğraştı, şimdilerde ise seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Talat Bulut, Tiyatro sanatçısı Esin Afşar ile Kerim Afşar'ın kızı Pınar Afşar (Bulut) ile evli ve Hazal (d.1996) adında bir kız babasıdır.

Müzik olarak; en çok Cecilia Bartoli dinliyor, cazz bach ve Fransız chansonlar. Türkiye’den de sadece otantik türküleri. Yönetmen olarak Fasbinder, Lars von Triers, Tarkovsky Almodovar; oyunculardan ise Al Pacino, Jeremy Irons,Emma Thompson'ı beğeniyor.

1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaryosunu yazan ve yönetmenliğiniMahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulutbaşrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak,Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

Ödülleri : 1983’te 25. Karlovy Vary Film şenliği (Çekoslavakya) Prag Ün. Sinema Enstitüsü “Karakter oyunculuğu ödülü” , Derman

1983’te 20. Antalya Film Festivali’nde ‘Derman’ adlı filmle ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

1988’de Orhan Oğuz’un ‘Her Şeye Rağmen’ adlı filmiyle I. Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçildi. 1995’de 7. Ankara Film Festivali , En İyi Erkek Oyuncu, Manisa Tarzanı 2000’de 37. Antalya Film Şenliği, En İyi Erkek Oyuncu, Melekler Evi 2000’de 22. Siyad Türk Sineması Ödülleri, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Abuzer Kadayıf

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler