Gönül Dağı sezon finali izle! TRT1 Gönül Dağı izle

Cumartesi akşamı TRT ekranlarında sezon finaliyle ekrana gelen sevilen dizi Gönül Dağı tatile girdi. Her bölümde olduğu gibi duygu dolu anlar yaşatan dizinin 103. Bölümünde neler oldu? Gönül Dağı 103. Bölüm izle.

Gönül Dağı sezon finali izle! TRT1 Gönül Dağı izle

GÖNÜL DAĞI GEÇEN BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Selma Öğretmen'in Taner'e olan hisleri Veysel, Ramazan, Asuman ve Cemile'nin dikkatini çeker. Dörtlü, bu durumda ne yapacaklarını konuşurlar. Taner ile arasındaki bazı yanlış anlaşılmalar sonucu Selma kendini zor bir durum içinde bulur. Selma ne yapacaktır? Elif'in ameliyattan çıkmasıyla herkes rahat bir nefes alır. Yaptığı hataların farkına varan Barış, bir karar vermiştir. Barış ne yapacaktır? Azize'nin evliliğine karşı çıkan çocukları Azize'yi huzurevinden alarak başka bir yere götürmeye karar verirler. Azize'nin tepkisi ne olacaktır? Sennur ve Yaşar evlenmeye karar vermiştir. Sennur mükemmel bir düğün ister. Bu durum Yaşar'ın başına neler açacaktır?

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ OYUNCULARI

Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı yapıyor. Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.
 

GÖNÜL DAĞI 103. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak: Diyarbakır Söz