O yarışma için geri sayım başladı

Göz6 nasıl bir yarışma ve başlama tarihi ile ilgili açıklama geldi

O yarışma için geri sayım başladı

Göz6 ne zaman başlayacak sorusu Acun severlerce merakla araştırılmaktayken, yapımcı Acun Ilıcalı'dan Göz6 yayınlanma tarihi konusundan ilk adım duyuldu. 8 kadın ve 8 Erkeğin Survivor 2017'ye katılmak içi adeta savaş vereceği Göz6 yarışmasının başlama tarihi açıklandı. Peki Göz6 yarışması nası bir yarışmadır ve yarışmacıları kimlerdir. Tm detayları sizler için diyarbakırsoz olarak araştırdık.

GÖZ6 NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Yaz başı itibari ile başlayacağı duyurulan Göz6 yarışması için start verildi.  Göz6, 12 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00'de TV8'de başlıyor. Bayramın ilk gününe tekabül eden yarışma reyting rekorlarını zorlayacağa benziyor.

NASIL BİR YARIŞMA

Big Brother Türkiye yarışmasına benzerliğiyle konuşulan gözaltı evinde yine dokunulmazlık oyunları ve her hafta eleme olacak.Halkın kararlarıyla ve oylarıyla yöneteceği bu yarışmadaki en büyük amaç 2 survivor yarışmacısını halkın kendisinin görerek seçmesi.Ekim ayına yaklaşırken ekranlarda yerini bulacak olan göz6 yarışması şimdiden herkesi heyecanlandırmışa benziyor.

MİLLİYET GAZETESİ YORUMLAMIŞTI

Milliyet Gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun haberine göre; Pek yakında TV8'de "Göz6" adlı yeni bir yarışma başlayacak. Acun Ilıcalı ve ekibinin yeni bir formatı bu yarışma... 'Biri Bizi Gözetliyor'un benzeri yarışma için 8 erkek, 8 kadın iki ayrı evde, önceden belirlenen kurallar çerçevesinde yarışacak. 'Göz6'nın şimdiye kadar açıklanan tek ödülü var, o da 'Survivor 2017'ye direkt katılma imkanı. 'Göz6"yı birinci tamamlayan bir kadın ve bir erkek yarışmacı, Şubat veya Mart 2017'de Dominik'te yapılacak "Survivor 2017'ye katılma hakkını elde edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler