Güldür Güldür Show Son Bölüm (92. Bölüm) Cimri baba skeç’i kahkaha tufanı -

Her hafta gülmekten seyircisinin karnına ağrılar sokan Show TV’nin büyük beğeni toplayan eğlence programı Güldür Güldür Show 92. Son Bölümde bu haftada adeta yer yerinden oynattı. İnanılmaz skeçleri ve muhteşem espirileri ile Güldür Güldür Show 92. Bölümde sadece tiyatrodaki seyircilerin değil tüm Türkiye’yi kahkaha tufanına soktu. Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de cimri baba Şevketin bebek alışverişi tiyatroyu gülmekten kırdı geçirdi.

Güldür Güldür Show Son Bölüm (92. Bölüm) Cimri baba skeç’i kahkaha tufanı -

Her hafta gülmekten seyircisinin karnına ağrılar sokan Show TV’nin büyük beğeni toplayan eğlence programı Güldür Güldür Show 92. Son Bölümde bu haftada adeta yer yerinden oynattı. İnanılmaz skeçleri ve muhteşem espirileri ile Güldür Güldür Show 92. Bölümde sadece tiyatrodaki seyircilerin değil tüm Türkiye’yi kahkaha tufanına soktu. Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de cimri baba Şevketin bebek alışverişi tiyatroyu gülmekten kırdı geçirdi. Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm dördüz bebekleri izleme tek parça izleme fırsatı…

Show TV’nin fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de neler yaşandı sizler için değerlendirdik. Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de neler yaşandı ayrıntılar haberimizde…

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de gülme krizi şu şekilde yaşandı…

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm 1. Skeç

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de ilk skeç’in konusu aldatma…

Sinem, Aysel ve Burcu evde altın günü için toplanırlar. Bu deli dolu üçlünün yaptığı dedikodular kahkaha tufanı yaşatır. Aysel, Sinem’in eşi Hüseyin hakkında iddia ortaya atar. Burcu’nun oğlu Bahadır’ın NASA’ya yaptığı proje çok ilginçtir. Sinem, Bahadır’ın yaptığı görüntülü televizyon icatını Hüseyin’in üstünde denemesini ister. Hüseyin, rus kızlarını canlandıran Yeter ve Nezaket ile alem yapmaktadır. Sinem gördükleri karşısında perişandır. Görüntü sırası Aysel’in eşi İbrahim’dedir. Sekreteri Dilek ile işyerinde alem yapan İbrahim’i donla gören Aysel’de perişandır. Ve görüntü sırası sonunda Burcu’ya gelir. Burcu’nun eşi Fikri’de Mehtap’la alem yapmaktadır. Perişanlar listesine Burcu’da katılmıştır. Burcu, Sinem ve Aysel evi terk ederek ayrı eve çıkarlar. Deli üçlünün eşleri Bahadır’a ne yaptılar?

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm 2. Skeç

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de ikinci skeç’in konusu bebek alışverişidir…

Hamile olan Yeter, kızı Mehtap ve oğlu İbrahim ile bebek alışverişindedir. Cimri baba Şevket, fazla para gitmemesi için alışveriş merkezini basar.Cimri baba Şevket, eşi Yeter ve çocukları İbrahim ile Mehtap’la fazla para gitmemesi için atışır. Yeter, Şevketin bu hallerine çıldırır. Mağaza sorumlusu Mesut, eşya satmak için Şevket’i kandırmaya çalışır fakat başaramaz oda Yeter’den yola çıkar. Mesut tatlı hareketlerle Yeter’i kandırır ve Şevket delirir. Yeter kafayı bebek küvetine takar fakat Şevket leğen yanlısıdır. Mesut küveti satmak için şekilden şekle girer ve sonunda zorla olsa da kendisini küvete sokar. İbrahim babasından intikam almak için bebek arabası getirir. Şevket boş durmaz ve market arabasını alıp getirir. Bebeklerin dördüz olduğunu öğrenen Şevket’in durumu içler acısıdır. Bebek alışverişi skeç’i tiyatro izleyicisini kahkahaya boğar.

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm 3. Skeç

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de üçüncü skeç’in konusu erkek arkadaş ve hayatının aşkı…

İbrahim, Sinem ve kankası Aysel restoranda toplanırlar. Sinem, Aysel’e erkek arkadaşı bulmuştur fakat Aysel önceden sevgili yapmıştır. Restoran’ın garsonu Mustafa’dır. Aysel’in sevgilisi Bilal konuşması ve tavırlarıyla kahkaha tufanı yaşatır. Sinem’in Aysel’e ayarladığı erkek Mesut restorana giriş yapar ve Aysel’in dibi düşer. Sinem’in bulduğu taş Mesut ile Aysel’in sevgilisi Bilal’in karşılaşması kahkaha tufanı yaşatır. Çiçekçi Mehtap restorana girip gül satmak ister. Mehtap, Aysel’e fal bakar ve Mesut’u tarif eder fakat Bilal kendi üstüne alınır. Aysel ve Mesut sevgili olurlar fakat Bilal gelir Mesut kararından vazgeçer. Bilal, Mesut ve İbrahim uludağ’a tatile gider. Falcının Aysel’e söylediği bütün beddualar tutar.

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm 4. Skeç

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de üçüncü skeç’in konusu Metrobüse binmektir…

Hüseyin sevgilisi ile buluşmaya gecikmemek için arabayı bırakır ve Metrobüse binmeye karar verir. Hüseyin insanların önce nezaketine aldanmıştır fakat Metrobüs gelince nezaket falan kalmamıştır. İbrahim'in Metrobüs durağında yaptığı hareketler kahkaha tufanı yaşatır. Metrobüs durağında yaşlı teyze Nezaket tüm rakiplerini teker teker indirip Metrobüse kendisi tek biner. Metrobüse binme ustası İsmail sonunda gelir ve bir türlü metrobüse binemeyen Hüseyin'e ve tüm binemeyenlere nasıl binilir onu öğretir. Hüseyin Metrobüse biner fakat telefonu İsmail'de kalmıştır ve büyük sürpriz gerçekleşir.

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm 5. Skeç

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de üçüncü skeç’in konusu Köyde internet…

Köy Muhtarı olan Bilal köye internet getirecektir fakat kimse ne işe yaradığını bilmemektedir. Bilal'in internetin ne olduğunu anlatırken kahkaha tufanı yaşanır. Bilal internetin şifresini verir ve bağlanmalarını ister. Bilal diğer köylere gider ve geldiğinde büyük şok yaşar. Bütün köylü tam bir internet kolik olmuştur. Köyde eski sosyalleşme kalmamıştır. Bilal'in köye getirdiği internet başa bela olmuştur.

Güldür Güldür Show 92. Son Bölüm’de kahkaha tufanını izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW 92. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!!!

Güldür Güldür Show

Güldür Güldür Show, Ali Sunal'ın sunduğu önce Fox TV'de, sonra da Show TV'de yayınlanan eğlence programı. Her hafta ünlü konukların yer aldığı programda çeşitli skeçler yer alıyor.

Proje ilk olarak 2011 yılında Atv'de 5'er Beşer ismi ile 4 ay yayınlanıp final yapmıştır. 2012 yazında ise konsept ekranlara Star TV'de İnsanlar Alemi ismiyle geri dönmüştür. Orta karar bir reyting elde edip sezon finali yapmıştır. Proje 2013'te bir kez daha isim ve kanal değiştirip FOX Tv'de Güldür Güldür ismiyle ekranlara dönmüştür. Reytingleri ise günden güne artmıştır. 24 Eylül 2013'te bu kez de Show TV'ye transfer olmuştur. İlk zamanlarda iyi reytingler alamasa da, sonralarda toparlanmış ve reytingleri artmıştır. 25 Şubat 2014'te programın adı bu sefer Güldür Güldür Show olarak değiştirilmiştir. 10 Temmuz 2014'te ilk sezon finalini yapmıştır. 2. sezon finali 19 Haziran 2015'te yapılmıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz