Güneşin Kızları 12. Son Bölüm (Nazlı şokta) -

Güneşin Kızları 12. Bölümü ile de izlenme rekorları kırmaya aday. Kanal D’nin müthiş dizisi Güneşin Kızları 12. Son Bölüm’de Güneş’in aslında Türkan olduğunu kızları dahil herkes öğrendi. Ancak Sevilay’ın çirkin planı Haluk’un zekasıyla suya düştü. Selin Ali’den intikam aldı ama pişman oldu. Nazlı ve Savaş Melisa'nın kolyesini atmak için buluşacakken, Nazlı'dan önce Melisa geldi ve Nazlı şok oldu. Güneşin Kızları 12. Son bölüm İzle ve Güneşin Kızları 12. Bölüm tek parça izleme şansı…

Güneşin Kızları 12. Son Bölüm (Nazlı şokta) -

7 Eylül Güneşin Kızları 12. Son Bölümü’nde Ali Selin’in intikamı karşısında yıkıldı. Güneşin Kızları 12. Bölüm’ünde neler oldu neler?

Selin Ali’den intikamını almayı başardı. Ali bu intikam karşısında yerle bir oldu. Ancak Selin insafa gelip yine de çektiği videoyu kimsenin görmemesini sağladı. Ali içkili bir şekilde eve geldiğinde onu toparlayan isim yine Selin oldu.

Güneş’in hayat kesintilerinin de yer aldığı Güneşin Kızları 12. Son bölümü fanatiklerini ekrana kilitlemeyi ve sosyal medyada tt olmayı başardı. Nazlı ile Savaş’ın aşk kavgası da devam ediyordu. Ancak Nazlı bölüm sonunda yine hayal kırıklığıyla karşılaştı. Melisa geri döndü. Savaş’a sarılıp kendisini affetmesini isteyen Melisa’yı Savaş Affedecek mi? Nazlı bu hayal kırıklığıyla başa çıkabilecek mi? Sevilay Güneş’in üstüne gitmeye devam edecek mi? Güneşin Kızları 12. Son Bölüm izleme fırsatı.

GÜNEŞİN KIZLARI 7 EYLÜL 12. SON BÖLÜM İZLE 

Kaynak: Recep Kaya