Güneşin Kızları 14. Son Bölüm (Ben Nazlı'yı seviyorum) -

Kanal D’nin en beğenilen, fenomen olan ve yayın günü daha sonra değişen dizisi Güneşin Kızları 14. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Güneşin Kızları 14. Son bölümde de yavaş yavaş sırlar ortaya çıkıyor. Güneş Haluk’a neden isim değiştirdiğini anlattı ve “Zafer bana tecavüz etti” dedi. İşin kötü tarafı ise Selin’in de bunu duymuş olmasıydı. Google’da şimdiden “Güneşin * 14. Bölüm İzle” diye arama yapılmaya başlandı bile. Savaş, Melisa'nın yüzüne "Ben Nazlı'yı seviyorum" dedi.

Güneşin Kızları 14. Son Bölüm (Ben Nazlı'yı seviyorum) -

Güneşin Kızları 21 Eylül akşamı 14. Bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisinde yine yer yerinden oynadı. Haluk takıntısı Melisa’nın karşısına çıktı. Güneş Haluk’a başına gelen her şeyi anlattı. Ancak Selin de ordaydı ve duydu. Selin sinir krizleri geçirirken, Ali kapıyı kırarak odasına girdi. Selin ortalığı dağıtıp elbiselerini yırtmaya başladı. Güneşin Kızları son bölüm 21 Eylül tek parça (HD) izleme şansı.

Güneşin Kızları 14. Son Bölüm İzlemek için Tıklayınız

Öte yandan Melisa ve Tuğçe Savaş’ın üzerine gitmeye devam ediyorlar ve bu işe Melisa’nın kardeşi Mert’i de bulaştırdılar. Savaş ise ne yapacağının farkında olmasa bile Nazlı’ya aşık kalmaya devam etmek istiyordu. Savaş Melisa'nın yüzüne "Ben Nazlı'yı seviyorum" dedi. Bu arada Selin de Zafer ile yüzleşmeye gitti. Güneşin Kızları 14. Bölüm'de başka neler oldu, izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler