Güneşin Kızları 15. Son Bölüm (Emre’ye geri dön) -

Fenomen dizi Güneşin Kızları son sürat devam ediyor. 15. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Güneşin Kızları dizisinde yine büyük olaylar yaşandı. Melisa Savaş’ı elde etmek için intihar etti. Nazlı peşindeki adamlardan kurtulmak için kaçarken, bir inşaat çukuruna düştü. Ali Selin’e “Emre’ye geri dön” dedi. Güneşin Kızları 28 Eylül 15. Son Bölüm izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

Güneşin Kızları 15. Son Bölüm (Emre’ye geri dön) -

Güneşin Kızları Pazartesi akşamı 15. Bölümü ile izleyicisini yine şoke etti. Peki, Güneşin Kızları 15. Son bölümünde neler oldu? İşte ayrıntılar…

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Güneşin Kızları 15. Son bölümünde; Haluk ve Ahmet gerçeklerle yüzleşti. Güneş Sevilay’a kendisini ifşa edenin o olduğunu itiraf ettirdi. Nazlı ve Savaş arasına yine Melis’a girdi. 15. Bölüm Güneşin Kızları’nda en ilginç an ise Selin ve Ali’nin arasındaki soğuk rüzgarlar damga vurdu. Selin’in Emre’yi terk etmesi Emre’nin bunalıma girmesine sebep oldu. Ali de bu duruma çok üzüldü. Selin Ali’yle arasını düzeltmek için elinden geleni yaptıysa da Ali Selin’e, Selin’i deli gibi sevmesine rağmen, “Emre’ye geri dön” diyerek Selin’i şok etti.

GÜNEŞİN KIZLARI SON 15. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler