Güneşin Kızları 30. Yeni Bölüm Fragmanı (Ali Selin’i koruyor) -

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin kızları 30. Yeni bölüm fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları 30. Bölüm’de Haluk iç hesaplaşmaya giriyor. Zafer’in öldüğünü Güneş’e söylediği an Güneş’in yüzü düşüyor. Haluk ve Ali dertleşiyor, Ali öğrendiği sırrı Selin’i korumak için saklıyor. Nazlı öğrendiği gerçek karşısında Savaş’a tokadı patlatıyor. İşte Güneşin Kızları 30. Bölüm fragmanını izleme şansı.

Güneşin Kızları 30. Yeni Bölüm Fragmanı (Ali Selin’i koruyor) -

Kanal D’nin en çok izlenen ve beğenilen dizilerinden olan Güneşin Kızlarında 29. Bölüm sonlandı. 29. Bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu Güneşin Kızları dizisinin. Ve bekleyiş son buldu 11 Ocak 2016 30. Bölüm fragmanı da yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Güneşin Kızları 30. Bölüm fragmanını izlemek için haberimizdeki linkten veya Video kategori bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

Güneşin Kızları 30. Bölüm (yeni bölüm) fragmanında hüsran boğuyor herkesi. Savaş öğrendiği gerçeği daha fazla gizleyemiyor ve Nazlı’dan tokadı yiyor. Ali de bu gerçeği biliyordu ve o da Selin’i yani sevdiğini korumak için saklamaya devam ediyordu. Peki, gerçek neydi bir hatırlayalım.

Güneşin Kızları 29. Bölümünde Ali, Zafer’in Selin ve Nazlı’nın babası olmadığını öğrenmişti. Öğrendiği gerçek karşısında yıkılan Ali’nin ne yapacağı merakla bekleniyordu. Güneşin Kızları son 29. bölümün sonunda Haluk ve Zafer buluşmuştu, Zafer ise daha fazla bu gerçekle yaşamayacağını söyleyerek Güneş’e de haber vermişti. Haluk Güneş gelirken Zaferi cadde ortasına itti ve Güneş fren alamayarak Zafer’e çarpmıştı. Yeni bölüm fragmanında Haluk’un Güneş’e Zafer’in öldüğünü söylediği görülüyor. Güneşin Kızları 30. Bölüm fragmanında Savaş’ın annesine nasıl haykırdığı da görüldü. Savaş, Nazlı’nın Selin’in Peri’nin ve Güneş Hanım’ın yüzüne bakamadığını ve onların nasıl hala Haluk gibi biriyle aynı çatı altında kaldıklarını söylüyordu Annesine. Güneşin Kızları 30. Bölüm (yeni bölüm) 11 Ocak 2016 akşamı Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak. İşte Güneşin Kızları 30. Yeni bölüm fragman izleme linki.

GÜNEŞİN KIZLARI 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz