Güneşin Kızları son 19. Bölüm (Güneş kurtuldu mu?) -

Kanal D’de Pazartesi akşamı heyecan, macera, aksiyon, gerilim, aşk, dram ne ararsanız vardı. Çünkü 26 Ekim Güneşin Kızları 19. Bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Güneşin Kızları son bölüm izleyemeyenler ve kaçıranlar için ayrıntılar ve tek parça izleme fırsatı haberde.

Güneşin Kızları son 19. Bölüm (Güneş kurtuldu mu?) -

Güneşin Kızları 19. Bölüm (26 Ekim - son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Google’da her Pazartesi en çok aranan dizilerden olan fenomen reyting canavarı dizi Güneşin Kızları son bölümde neler oldu?

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları 19. Bölümünde; Sevilay’ı öldürmeye çalışan Haluk’u Ali son anda durdurdu. Ancak Sevilay Haluk’un kaçmasına izin verdi. Haluk Zafer ile konuşup onun şikayetini geri çekmesini sağladı. Rana ve diğerleri ise Haluk’un Zafer’e kötü bir şey yapmasından endişe etti. Ancak Haluk Zafer’e bir şey yapmadı sadece gerçekleri öğrendiğini yüzüne söyledi. Öte yandan anneleri içeride olan Selin ve Nazlı da büyük bir bunalım geçiriyordu. Rana hanım ile Selin büyük bir tartışmaya tutuştu ve Rana Selin’e tokat attı. Ali ve Selin, Nazlı ve Savaş ise aşklarına dolu dizgin devam ediyor. Merakla beklenen Güneş kurtuldu mu sorusu da yanıt buldu. Güneş özgürlüğüne kavuştu. Eve dönen Güneş kızlarını göremeyince şoka uğradı ve Rana Hanım’a kızlarını sordu. Rana hanım yanıt veremedi.

GÜNEŞİN KIZLARI 19. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler