Güneşin Kızları'na Survivor'dan transfer: Fatmagül Fakı!

Kanal D’nin başarılı fenomen dizisi Güneşin Kızları yeni transferiyle Magazin ve TV gündeminin ilk sırasına oturdu. Daha önce Survivor’da yarışarak kendini tanıtan, sonrasında İlker Ayrık’ın sunduğu Çarkıfelek’te hosteslik yapan ve Adriana Lima’ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel yıldız Fatmagül Fakı artık Güneşin Kızlarında oyunculuk yapacak. Fatmagül Fakı şu sıralar Kanal D’de Magazin D programının sunuculuğunu yapıyor.

Güneşin Kızları'na Survivor'dan transfer: Fatmagül Fakı!

Süreç Film’in yapımında, Sadullah Celen’in de yönetmenliğinde ekranlarımıza konuk olan Güneşin Kızları dev oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekici. Güneşin Kızları başrollerinde Emre Kınay, Evrim  Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, gibi isimler yer alıyor.

Güneşin Kızları’na müthiş bir güzel daha katılıyor. Güzel sunucu ve oyuncu Fatmagül Fakı “Didem” karakteri ile diziye katıldı.

ALİ İLE SELİN’İN ARASINI MI BOZACAK?

Güzellik abidesi Fatmagül Fakı, dizide Ali’nin daha önce çok ama çok hoşlandığı lakin erkek arkadaşı olduğu için yanaşamadığı “Didem” karakterine hayat verecek. Erkek arkadaşından da ayrılan “Didem” Tuğçe’nin de yardımıyla Ali’nin kafasını karıştırmaya hazırlanıyor. Selin’e( Hande Erçel) ilgi duyan ve oldukça yakınlaşan Ali, Selin ile Didem arasında kalacak mı? Didem Ali ile Selin’in arasını bozabilecek mi? Önümüzdeki bölümlerde göreceğiz.

GÜNEŞİN KIZLARI 6. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz