Hadise İzmirli modaseverleri adeta çığrından çıkardı. ŞOK Hadise of Twist koleksiyonundan gözalıcı detaylar

İlk önce seksiliği ile sonra da mütevaziliği ile gönüllerde taht kuran şarkıcı Hadise; İzmir'de moda severler ile “Hadise for Twist” koleksiyonunda buluştu. Seksi şarkıcı Hadise; Twist markasının koleksiyon yüzü oldu. Kapı önlerinde yollara kadar adeta cümbüş ortamı yaratılan İzmir koleksiyonundan çarpıcı dakikalar.

Hadise İzmirli modaseverleri adeta çığrından çıkardı. ŞOK Hadise of Twist koleksiyonundan gözalıcı detaylar

İlk önce seksiliği ile sonra da mütevaziliği ile gönüllerde taht kuran şarkıcı Hadise; İzmir'de moda severler ile “Hadise for Twist”  koleksiyonunda buluştu. Seksi şarkıcı Hadise; Twist markasının koleksiyon yüzü oldu. Kapı önlerinde yollara kadar adeta cümbüş ortamı yaratılan İzmir koleksiyonundan çarpıcı dakikalar.

HAYRANLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kimi hayranları Hadise’yle bol bol fotoğraf çektiriken, kimileri de gözyaşlarını tutamadı. Hadise’ye 6 yıldır ulaşmaya çalışan hayranlarından Tuğba Altun, gözyaşlarını tutamayarak “6 yıldır bu anı bekliyorum. Bütün konserlerine gittim. Uzun zamandır onunla tanışmayı bekliyordum. Onu görünce dayanamadım. Çok samimi bir bayan, çok güzel. Ekranlardan görüyordum hep, yüzyüze gelme şansım olmamıştı. Kendisini çok seviyorum. Yasak olmasına rağmen bana sarıldı” dedi.

HADİSE FOR TWİST KOLEKSİYONU

Hadise ve Twist tasarım ekibinin uzun süren çalışmalarının ardından hazırlanan, modern siluetlerin farklı kumaşlarla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu koleksiyon Rock Şıklık, Cool Leopar, Kırmızı Etkisi ve Yıldız Işıltısı olmak üzere dört ayrı temada toplam 44 parçadan oluşuyor. Modern siluetlerin farklı kumaşlarla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu Hadise for Twist Koleksiyonu’nda siyah, ekru, kırmızı ve bej renkler ağırlıkta. Koleksiyonun en gözde parçaları arasında; trok ve kuşgözleri ile zenginleştirilmiş süet uzun pardesü, metal tokalı deri kemer aksesuarlı skater elbise, biker deri pantolon, inci detaylı biker deri ceket, kırmızı şeritli leopar desen kürk, uzun leopar desen hırka, leopar desenli payet ile işlenmiş mini elbise, kırmızı wrap büstiyer ve pantolon takımı, omzu bantlı kırmızı skater elbise, kırmızı kuşgözü detaylı mayo, gümüş rengi pardesü, gümüş rengi deri korseli mini elbise, parlak boncuk püsküllü kalem elbise yer alıyor.

Hadise for Twist Koleksiyonu’nun aksesuarları arasında tekli kullanımda minimal,beraber kullanıldıklarında ise asi punk bir duruş sunan kelepçe formundaki metal bileklikler, zincir tasma kolyeler, leopar baskılı tay tüyü ile tasarlanan bucket formundaki çantalar göze çarpıyor. Koleksiyonu tamamlayan yüksek topuklu bootie ve bant detaylı stilettolar ise seksi kafes detaylarıyla modern bir şıklık sunuyor. Hadise, pek çok kadının “hayatın dönüm noktası” olarak gördüğü 30 yaş için planlarını belirledi. Şarkıcı, All dergisine verdiği röportajda “önce çocuk” dedi.

Hadise, 30 yaş için en büyük beklentisinin “çocuk” olduğunu itiraf etti. “Samimi şekilde söylüyorum; çocuk istiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum” diyen ünlü şarkıcı, kariyeriyle ilgili 30 yaş beklentilerini ise şöyle sıraladı: “Yeni projeler beni her zaman çok heyecanlandırır. Her zaman daha fazla daha iyi ne yapabilirim sorusunda kalıyor aklım. Uzun süre sahneye çıkmadığımda mutsuz oluyorum. Orası benim enerji alanım. Arabama benzin yüklüyor gibi kendime enerji yüklüyorum. Projeler, yenilikler, müzik bu yüzden hiç bitmesin istiyorum. Zaten kafamda şu anda anlatamayacağım bazı sürpriz projeler var.”Röportajında kimi zaman fazla kiloları yüzünden üzerine çok gelindiğine de değinen Hadise, son dönemde “erimesinin” sırrını yine aynı röportajda anlattı:Tipik bir Türk kadınıyım. Kalçalıyım! Çok rahat kilo alıyor ve çok rahat kilo veriyorum. Nasıl zayıfladın derseniz; sağlıklı beslendim, spor yaptım. Herkes gibi yani. Her kadın dönem dönem vücuduyla ilgili değişimler yaşayabiliyor. Bunu sadece kadınlar anlar! Regl olduğunuz an, üzüldüğünüz an kilo alıp verebiliyorsunuz. Medya bu konuda her an üzerinize gelebiliyor ama ben çok rahatım. Hiç umurumda değil. Hayatta kimseyi giydiği kıyafetle, görüntüsüyle, arabasıyla sınıflandırmamayı öğretti ailem. İşimde başarılıyım!”

Seksi şarkıcı Hadise, İzmir moda koleksiyonunda adeta gözlerin pasını sildi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler