Hadise ve Boğaziçi Caz Korosu, İzmir'i coşturdu!

10 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapan 84. İzmir Enternasyonal Fuarı, 5 Eylül Cumartesi gecesi Türkiye’nin en sevilen pop şarkıcılarından Hadise ve Türkiye’nin adını uluslararası arenada büyük bir gururla taşıyan Boğaziçi Caz Korosunun muhteşem performansıyla doldu taştı.

Hadise ve Boğaziçi Caz Korosu, İzmir'i coşturdu!

HADİSE YİNE COŞTURDU

Başarılı sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Hadise, 84. İzmir Enternasyonal Fuarında coşkulu bir konsere imza attı. Sevilen popçu, sahnede hem coştu hem coşturdu. Ünlü popçu kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı. Migros sponsorluğunda Kültürpark yer altı otopark üstü çim alanda organize edilen konser, fuar ziyaretçilerine ücretsiz olarak gerçekleştirildi. 84. İzmir Enternasyonal Fuarında hayranlarının karşısına çıkan Hadise, enerjisiyle esip savurdu. Hadise, ’Neredesin Aşkım’ şarkısıyla sevenlerine seslenirken, konserini ’Düm Tek Tek’ parçasıyla bitirdi.

FUAR AÇIK HAVA KAPALI GİŞE

Dünya çapında katıldığı yarışmalarda kazandığı başarılarla Türkiye’yi ve Türk müziğini en iyi şekilde temsil eden Boğaziçi Caz Korosu, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda verdiği konserle dinleyenleri müzikal bir yolculuğa çıkardı. Etkinlik, İZFAŞ tarafından fuar ziyaretçilerine ücretsiz organize edildi. Seslendirdikleri eserle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Boğaziçi Caz Korosu, Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde eserlerini seslendirdi. Grup, Açıkhava Tiyatrosunu dolduran hayranlarına, çağdaş müzikten caza ve hatta çok sesli türkü düzenlemelerine kadar geniş bir repertuvarını sundu.

Kaynak: İha                  

Kaynak: Diyarbakır Söz