Hatırla Gönül 6. Son Bölüm- Gönül hafızayı kaybetti

Star TV’nin hatırı sayılır izleyici oranına sahip dizisi Hatırla Gönül 22 Kasım 6. Bölüm (Son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. İsterseniz, Hatırla Gönül son 6. Bölüm’de neler oldu bir göz atalım. Bu arada Hatırla Gönül son bölüm tek parça izleme linki de haberimizde…

Hatırla Gönül 6. Son Bölüm- Gönül hafızayı kaybetti

Hatırla Gönül 6. Son Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. Hatırla Gönül son bölümünde Gönül geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sebebiyle hafızasını kaybetti. Gönül hafızasını hatırlamadığı için psikopat Tekin de hiç vakit kaybetmeden bu durumu kullandı. Gönül’ü başka bir yere götüren Tekin kendini Gönül’ün kocası Ahmet diye tanıttı ve Gönül’ün ismini de değiştirdi. Gönül’ün aşık olduğu adam Yusuf ise yaşam ile ölüm arasındaki o ince çizgide hayata tutunmaya çalışıyordu. Gönül hatırlayamadığı yaşamına ait sorularla mücadele ederken, psikopat Tekin bu ikili hayatın sır olarak kalması için elinden geleni yaptı. Ama Tekin’i şoke eden bir durum gelişince işler değişti.

HATIRLA GÖNÜL SON BÖLÜM İZLE

Hatırla Gönül 5. Bölüm’de neler olmuştu?

Hatırla Gönül 5. Bölümünde; Tekin, Gönül’ü kaçırarak bir eve hapsetti. Yusuf’un babası ile Gönül’ün babasındaki büyük hesaplaşmada ne oldu? Yusuf Gönül’e ulaşamıyordu ancak yardımına Mahmut yetişti. Gönül’ün babası Kürşat Bey Gönül’ün nerde olduğunu öğrenip kendi yanına getirtti. Tekin’in babası Tekin’e fırçayı bastı. Gönül’ün elinden kaçtığını öğrenen Tekin de harekete geçti. Gönül babasının evinden çıkıp Yusuf’una kavuşmak için silahı başına dayadı ancak Yusuf onu kurtardı. Öte yandan Yusuf’un babası kendi torununu öldürdüğünü Gönül’ün babasına söyledi. Yusuf’un evladını Gönül’ün babası değil kendi babası öldürmüş. Bölüm sonunda Yusuf ve Gönül arabalarıyla kaçarken, Kürşat’ın yanında çalışan ve Gönül’ün ölmesini isteyen kişi Yusuf’un arabasına çarptı ve takla attırdı.                                           

Kaynak: Diyarbakır Söz