Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm - Ve İnci’nin Baba Hasreti

Kanal D’de ekranlara konuk olan ve izleyenlerini koltuğa yapıştıran fenomen dizi Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölümü ile yine soluksuz izlendi. “Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm İzle” diye arama yapıyorsanız cevabı haberimizde. Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu ayrıntıları.

Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm - Ve İnci’nin Baba Hasreti

Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm yayında ve izleyebilirsiniz. 27 Aralık Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm’de İnci, Serhat’a her şeyi anlatır. Peki Hayat Mucizelere Gebe 4. Son Bölüm’de neler oldu? İşte ayrıntılar…

HAYAT MUCİZELERE GEBE 4. SON BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Hayat Mucizelere Gebe geçen hafta İnci’nin geçmişini Serhat’a anlatırken bitmişti. Bu hafta 27 Aralık Hayat Mucizelere Gebe 4. Bölümde: İnci, Serhat’a geçmişini tam anlatırken Serhat’ın kardeşi gelir. Serhat’ı geçmişi ile ilgili tehdit eder. Serhat’ın geçmişteki sırrı ne? Bu olaylar yaşanırken evde Süheyla ve annesi Esma’nın, İnci ile Serhat’ın isteme töreni heyecanı yaşanır. İnci ve Serhat’ın isteme töreninde İnci, Engin’in halüsinasyonunu görür. Süheyla pencereden girmeye çalışan Suat’ı aşağıya atar. İnci, Serhat’a beş yıl önce Engin ile öpüştüğünü söyler ve Serhat ateş püskürerek İnci’yi evden kovar. İnci kendini Serhat’a affettirmek için mail yazar fakat yanlışlıkla Engin’e gönderir ve Engin aşk dolu mesajı kendi üzerine alır. İnci ve Engin birlikte ödül törenlerine giderler. Ödül töreni çıkışında Engin ve İnci baş başa muhteşem manzaralı bir yere giderler. Engin, İnci’nin o mesajı Serhat’a gönderdiğini öğrenir. Serhat, İnci’nin aşk dolu mesajını okur. Kaptan Suat sonunda kızı İnci’ye babası olduğunu söyler. İnci annesine bağırır ve çeker gider bunun üzerine Süheyla bayılır. Hayat Mucizelere Gebe 4. Bölüm sonunda İnci evi terk etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz