Hazal Kaya o haberlere ateş püskürdü ve dedi ki....

TV8’in beğenilen dizisi Maral’ın başrolü Hazal Kaya geçtiğimiz gün magazin gündeminin birinci sırasındaydı. Hazal Kaya’nın son bölümde dekolte kıyafetler giymesini haber yapan habercilere ve “reytingi artırmak için yapıyor” yorumlara güzel oyuncu çok sert tepki gösterdi. Hazal Kaya emeğe saygısızlık edildiğini ifade etti.

Hazal Kaya o haberlere ateş püskürdü ve dedi ki....

RECEP KAYA

TV8’den ekranlarımıza konuk olan sevilen dizi Maral’ın başrol oyuncusu güzelliğiyle kıskandıran isim Hazal Kaya'nın son bölümde dekolte kıyafetler giymesi sosyal medya platformlarında ve Google’da trend olmuştu. Hatta dizinin reytingini artırmak için yapıyorlar” yorumları bile yapılmıştı.İşte o güzel oyuncu Hazal Kaya, o yorumları ve haberleri asılsız olarak belgeleyerek sert tepki  gösterdi.

Hazal Kaya, son bölümde giydiği elbiseyi de sosyal medya platformu Instagram’dan paylaşarak açıklama yaptı.

İşte Hazal Kaya’nın sözleri;                                                    

“Giydiğim elbise budur. Dün çıkan 'hazal açıldı reyting fırladı' başlıklı asılsız 'haber'e cevaben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak çok üzücü. Elbisenin fermuarını tanga zanneden ve bunu aşağılayıcı bir habere dönüştüren bu zihniyete karşı sette mesleğimi icra ederken, kostüm seçimi konusunda tedirginlik yaşamak da kanıksamam beklenen bir tür şiddettir. Reddediyorum.100'den fazla çalışma arkadaşımın emeğinin geçtiği bir bölümün başarısını benim dekolteme bağlamak ayrıca emeğe saygısızlıktır.

Kadına şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve desteğin artmasında en güçlü mecra olan yazılı basının ve sosyal medyanın böyle bir haberle şiddeti meşrulaştırma girişimini kınıyorum”

İŞTE O PAYLAŞIM;

Kaynak: Diyarbakır Söz