Hugh Jackman Rüzgarı: Kahve de içti!

İstanbul Zorlu PSM’de Hugh Jackman rüzgarı esti. Oynadığı X-Men filmindeki karakteriyle herkesin beğenisini kazanan yakışıklı ve beyefendi oyuncu Hugh Jackman müthiş bir gösteri sundu İstanbullulara. Hugh Jackman kahve içti, fal baktı, kulağını çekip tahtaya vurdu. Karadayı Kenan İmirzalıoğlu da izleyenler arasında yerini almıştı.

Hugh Jackman Rüzgarı: Kahve de içti!

Hugh Jackman, yaklaşık iki buçuk saat kaldığı sahne gösterisinde Türk kahvesi içti ve seyircilerden birini çağırıp fal da baktırdı. Bu hareketiyle seyircilerin sempatisini kazandı.

Akşam’ın haberine göre; daha önce Türkiye’ye ilk kez gelişinde kendisini Türk gibi hissettiğini anlatan Hugh Jackman, Zorlu PSM’de sahneye çıktı ve gerçekten de Türk gibi hissettiğini kanıtladı. ‘An Evening with Hugh Jackman’ gösterisine ceketindeki nazar boncuğuyla çıkan Jackman, nazara karşı sık sık kulağını çekip, tahtaya vurmayı da ihmal etmedi. Jackman, ayrıca sahnede Türk kahvesi içerek, fincanını ters çevirdi ve seyircilerden birini sahneye çağırarak falına baktırdı.

Gösteriyi izleyenler arasında  Karadayı dizisiyle bir kez daha büyük beğeni toplayan Kenan İmirzalıoğlu da yerini almıştı. Dünyaca ünlü oyuncu Hugh Jackman’dan övgü dolu sözlerle bahseden Kenan İmirzalıoğlu; “Çok hoşuma gitti açıkçası. Bayağı Türk olduğunu açıkça belli etti. Çok sıcak ve samimi bir gösteri oldu, tıpkı memleketlimiz gibi” diye konuştu. Yakışıklı oyuncu kendisine yöneltilen Deniz Gezmiş’i canlandıracağı yönündeki haberlere ilişkin ise “Daha netleşmedi. Görüşmeler devam ediyor” şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler