Hülya Avşar'a sandıkta imza şoku! Oy'u ne olacak?

Türkiye’de herkes vatandaşlık görevini yapmaya devam ediyor. Bunlardan birisi de Güzelliğiyle adeta dillerden düşmeyen Hülya Avşar oldu. Avşar kızı kendi isminin olduğu yere başka birinin imza attığını görünce şoke oldu.

Hülya Avşar'a sandıkta imza şoku! Oy'u ne olacak?

Şu sıralar TV8’de program hazırlayıp sunan ünlü ve güzellik abidesi sanatçı Hülya Avşar, Vatandaşlık görevini yapmak üzere seçimde oy kullanmak üzere Sarıyer Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne gitti. Avşar kızı oyunu kullanmak için 1021 nolu sandığa gittiğinde ise kendi isminin olduğu yere başka birinin imza attığını görünce şoke oldu.

İHA’nın haberine göre; Akabinde oyunu kullanmak için kabine giden Avşar, bu kez de kabin girişini bulamadı. Görevliler Avşar’a girişi gösterdi. Kabine giren Hülya Avşar, kendi isminin olduğu yere imza atılması sebebiyle oyunun geçerli olup olamayacağını sordu. Sandık başkanı ise tüm mesuliyetin kendisinde olduğunda belirterek, Avşar’a bir sorun olmayacağı yönünde söz verdi. Bunun üzerine güzellik kraliçesi oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama da yapan güzel sanatçı Hülya Avşar, “Söylenecek tek kelime herkes için hayırlı olsun. Çok yoruldu, insanlar ülke meselelerinden. Memleket meseleleri nedeniyle düzenlerini kurmakta ve hayatlarını yönlendirmekte zorlanıyorlar insanlar. Artık daha mutlu, huzurlu, keyifli, eğitime değer verilen, herkesin çocuğuna daha fazla zaman ayrılabileceği, gerçekten gelişen bir ülke olmak istiyoruz. Zaten bu dönemde olmazsak, bir daha da olamayız diye düşünüyoruz. O yüzden her şeyin hayırlısı olsun. ‘Bunun yolu hangisi diyeceksiniz?’ Bunun yolu bence sandıklardan bu sefer çıkacak olan aklın yolu birdir olmalı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz