İdo Tatlıses 3 Adam'da kırdı geçirdi -

İmparator İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın 1992 doğumlu oğulları İdo Tatlıses, dün TV8 ekranlarından evlerimize konuk olan 3 Adam’daydı. İdo Tatlıses, söylediği şarkıları kadar esprileriyle de 3 Adam’da kırdı geçirdi. İdo Tatlıses’in kaşları ile ilgili konuşması ise stüdyoyu ve ekran başındaki izleyicileri kahkahalara boğdu.

İdo Tatlıses 3 Adam'da kırdı geçirdi -

NAİF DURGUN

Her hafta Cumartesi geceleri ekranlarımıza konuk olan 3 Adam’ın dün akşamki konukları Survivor Sahra Işık, Öykü Serter, Pelin Öztekin ve İdo Tatlıses’ti. Programın konuklarından İdo Tatlıses’in yaptığı espriler ve kaşları ile ilgili söyledikleri 3 Adam’a damga vurdu. İşte İdo Tatlıses’in o konuşması;

“Benim arkadaşlarım nasıl arkadaşlar abi ya? İnsan bi der ki ‘Abi hani gel bi gidelim’ der” diye konuşunca stüdyodaki konuklar, izleyiciler ve ekran başındakiler gülme krizine girdi.

En başta arkadaşları olmak üzre çevresindeki kimsenin kaşları ile ilgili kendisini uyarmadığını belirten İdo Tatlıses “Abi öyle bir şeymiş ki, ben bakıyordum şimdi yeri gelse ben durucam onlar konuşacak” şeklinde konuştu. İdo Tatlıses’in bu özeleştirisi stüdyodakiler tarafından alkışlandı ve kahkaha krizine girmelerine neden oldu.

İDO TATLISES 3 ADAM’DA İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz