İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı, 20. bölüm fragmanında Ayşegül 'ü bekleyen bela ne

Show TV ekranlarının sevilen dizisi 'İlişki Durumu Karışık' 19. bölümü kaçıranlar için 19. bölüm özeti ve 20. yeni bölüm fragmanı haberin detayında. Can ile yollarını bir türlü ayıramayan Ayşegül' ün başına gelen türlü türlü belalar peşini bırakmaz. İlişki Durumu Karışık 20. bölümde Ayşegül' ü bekleyen sürpriz ne? Peki İlişki Durumu Karışık 20. bölümde neler olacak? İlişki Durumu Karışık 20. bölüm fragmanı izleyin..

İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı, 20. bölüm fragmanında Ayşegül 'ü bekleyen bela ne

Show TV ekranlarının sevilen dizisi  'İlişki Durumu Karışık'  19. bölümü kaçıranlar için 19. bölüm özeti ve 20. yeni bölüm fragmanı haberin detayında. Can ile yollarını bir türlü ayıramayan Ayşegül' ün başına gelen türlü türlü belalar peşini bırakmaz.  İlişki Durumu Karışık 20. bölümde Ayşegül' ü bekleyen sürpriz ne?

Bu sezon ile birlikte Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve hem romantik hem komedi hem de hüzünlü sahnelerin yer aldığı harika dizi İlişki Durumu Karışık, 20. bölümünde harika bir sonla bölümünü noktaladı ve artık seyirciler yeni bölümün neler getireceği hakkında merakla kendi kendilerine sorular sormaya başladılar.Bilindiği üzere Show TV ekranlarında bu sezonla birlikte birçok yeni dizi yayınlanmaya karar verildi.Mesela Star TV'de geçen sezon yayınlanan ve herkesin severek takip ettiği günlük dizi Deniz Yıldızı, Show TV'ye bu sene itibariyle transfer oldu.Daha sonra Ne Münsabet adlı komedi-romantik dizisi, ilk bölümüyle herkeste bir yankı uyandırdı ama diğer bölümlerinde istediği performansı yakalayamadı ve yayından kaldırıldı.Harika dizilerin bu sezon itibariyle yayın akışına eklendiği kanal Show TV, yapmış olduğu yeni sezon tanıtım filmiyle de herkesi kendisine hayran bıraktı.

Bu macerada ona Efe, Ece ve İsmail Dede de eşlik etti.

Mediha'nın bebek yalanını sürdürme çabası, Elif'in hayatında deprem etkisi yarattı. Çevirdikleri oyunla birlikte bir de Mediha'nın ilginç istekleriyle başa çıkması gerekti.Düğün günü olanları öğrenen Murat, Ece'nin telefonuyla Ayşegül'e destek olmak için harekete geçti. Can’ın kalbi Ayşegül diye atarken mantığı Elif’in yanında olması gerektiğini söyledi. Ayşegül’e kendini anlatmak isteyen Can farkında olmadan başlarını derde soktu.

İlişki Durumu Karışık izle

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler