İmparator Tatlıses ile Mutlu Kaya Buluşması!

Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tedavi gören Mutlu Kaya’yı İmparator Tatlıses ziyaret etti. İbrahim Tatlıses Mutlu Kaya ziyaretini fotoğrafla beraber Instagram'da paylaştı.

İmparator Tatlıses ile Mutlu Kaya Buluşması!

Sesi Çok Güzel yarışmasıyla tanınan ve Ergani’de evinde prova yaptığı esnada eski sevgilisi tarafından başından silahla vurulan Mutlu Kaya 37 gün yoğun bakımda kalmıştı. Bugün GATA’da özel bir ziyaretçi ağırladı Mutlu Kaya. Türkiye’nin güçlü seslerinden olan ve tıpkı Mutlu Kaya gibi başından vurulan İmparator İbrahim Tatlıses Mutlu Kaya’yı ziyaret etti.

İmparator İbrahim Tatlıses, bugün dev sosyal medya platformu Instagram’dan Mutlu Kaya ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

“İKİSİ DE KALLEŞLİĞE UĞRAMIŞ”

Mutlu Kaya'nın elini öptüğü görülen İmparator, Instagram’da paylaştığı fotoğrafa bir de not düştü; "İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli iki insan birinin adı Mutlu birinin adı İbrahim, ikisi de çok mutlu. Merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Bir şeyi hatırlatmakta yarar var. Bu işi yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez! Çünkü, Allah'tan başka hiç bir güç bunu yapamaz; yapanlar çok aciz kalırlar. Her şey Allah'tan Mutlu kardeşim. Sen hoş geldin. Sana Allah'tan sağlık dilerim!"

Kaynak: Diyarbakır Söz