İşte Benim Stilim All Star 1. Bölüm - Kim üzgün surat

TV8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan İşte Benim Stilim yarışması All Star ile yeniden start verdi. Son 3 sezonun en iyilerinin yarıştığı İşte Benim Stilim All Star dün akşam izleyicisine ‘Merhaba’ dedi. Peki, İşte Benim Stilim All Star’da 30 Ağustos kimler rüküş seçildi ve kim üzgün surat rozeti taktı? İşte Benim Stilim All Star 1. Bölüm izleme fırsatı ve ayrıntılar…

İşte Benim Stilim All Star 1. Bölüm - Kim üzgün surat

İşte Benim Stilim All Star 30 Ağustos’ta 1. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Bundan böyle hafta içi her gün yayınlanacak olan İşte Benim Stilim’de yarışmacılardan rüküş olanlar üzgün surat rozeti takacak ve o üzgün surat rozetini düzeltmek için çaba gösterecek. Dün akşam İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları şıklıklarını, hünerlerini sergilediler.

İŞTE İLK ÜZGÜN SURAT ROZETİ SAHİBİ!

Kemal Doğulu, Ivana Sert ve Nur Yerlitaş her zamanki gibi jüri koltuğunda oturuyordu. Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelen İşte Benim Stilim All Star 30 Ağustos’ta eleme potasına rüküş olan 3 yarışmacıdan biri girecekti. Son şampiyon Ezgi, Gizem ve Ayşegül’ün rüküş seçildiği bölümde Gizem ve Ayşegül’ü jüri üyeleri kurtararak Ezgi’yi eleme potasına attı. Ezgi hem üzgün surat rozetini taktı hem de elenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR 1. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler