İşte Benim Stilim All Star bu hafta (19 Eylül) kim elendi – İşte veda eden isim!

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in en çok izlenen programlarının başında gelen İşte Benim Stilim All Star 19-20 Eylül akşamı eleme heyecanı yaşandı. Son 3 sezonun en iyilerinin kıyasıya yarıştığı İşte Benim Stilim All Star’da bu hafta kim elendi? İşte Benim Stilim All Star 19-20 Eylül kim elendi, stil olamayarak İşte Benim Stilim 3. Hafta elenen kim oldu?

İşte Benim Stilim All Star bu hafta (19 Eylül) kim elendi – İşte veda eden isim!

Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Uğurkan Erez gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu ve sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği stil programı İşte Benim Stilim All Star 3. Hafta sonunda eleme heyecanı yaşandı. Birbirinden güzel ve stil yarışmacıların yarıştığı İşte Benim Stilim All Star bu hafta (19 Eylül) kim elendi, sorusu yanıt arıyordu. Bir hafta boyunca en çok üzgün surat rozeti alan ve en az puan alan yarışmacılar eleme stresi yaşadı.

TUĞÇE ERGİŞİ Mİ ELENDİ, NAZLI HAMARAT MI?

İşte Benim Stilim All Star 3. Haftada iki isim elemeye çıktı. Tuğçe Ergişi ve Nazlı Hamarat eleme stresi yaşandı. Tüm yarışmacılar Nazlı Hamarat’ın elenmemesi gerektiğini ve Tuğçe’nin elenmesi gerektiğini söyledi. Peki, İşte Benim Stilim All Star 3. Hafta (19 Eylül) kim elendi? İşte yanıtı..

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star 19-20 Eylül gecenin sonunda söz jüriye geldi.

Nur Yerlitaş; Nazlı Hamarat gitsin dedi,

Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez; Tuğçe Ergişi gitsin dedi. Ve İşte Benim Stilim All Star 3. Hafta (20 Eylül) Tuğçe Ergişi yarışmaya veda eden isim oldu.

Kaynak: Recep Kaya