İşte Benim Stilim’de Duygu Barazi’ye şok!

Son zamanlarda en çok izlenen programlar arasında stil yarışma programları yer alıyor. Bir çok kanalda stil yarışması görmek mümkün ancak en çok izlenen TV8’deki İşte Benim Stilim programı. İşte Benim Stilim’de dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı, biliyorsunuz İşte Benim Stilim 2. Sezonunu da bitirip 3. Sezona başladı. Ve 3. Sezonun ilk haftasında stil olamayarak elenen isim Duygu Barazi oldu.

İşte Benim Stilim’de Duygu Barazi’ye şok!

EMRE ATEŞ

>TV8’in en çok beğenilen ve izlenilen yarışma programlarından birisi de İşte Benim Stilim. Hakikaten Acun Ilıcalı büyük bir iş yapmış bu programı transfer edip isim değişikliğine giderek. Çünkü bu program kendi hayran kitlesini oluşturmuş ve hayran kitlesini oluşturmuş durumda. Keza google’da da en çok arananlar listesinde yerini alıyor.

>İşte bu İşte Benim Stilim programında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İzleyenlerin keyifli dakikalar yaşadığı ve neredeyse nefes bile almadan izlediği bölümde İşte Benim Stilim’de kimin eleneceği merakla bekleniyordu. O merak son buldu ve Angelina Jolie’ye benzerliğiyle nam salan Duygu Barazi en az puanı alarak elenen isim oldu.

>PEKİ DUYGU BARAZİ KİMDİR?

>Angeline Jolie'ye benzerliği ile nam salan Duygu Barazi'nin asıl mesleği hosteslikmiş.

>Bu görevinden ayrılan Duygu Barazi İşte Benim Stilim’in üçüncü sezon yarışmacıları arasındaydı. Duygu Barazi 33 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor.

>Duygu Barazi'nin hayat öyküsünde en dikkat çeken olay ise Turist filminde Angeline Joline 'nin dublörlüğünü yapmış olması.

>Los Angeles’da yemek yerken Angelina Jolie ile tanıştığını söyleyen Duygu Barazi , ünlü oyuncudan dublörlük teklifi de almış. ‘Turist’ filminde Angelina Jolie'ni dublörünü oynayan Duygu Barazi filmin galasına da davet edilmiş.

Kaynak: Diyarbakır Söz