İzmir’e “Hayat Öpücüğü”

Merakla beklenen ve geçtiğimiz hafta vizyona giren “Hayat Öpücüğü” adlı filmin oyuncuları İzmirlilerle buluştu.

İzmir’e “Hayat Öpücüğü”

Ali Sunal ve Hatice Şendil’in başrollerini paylaştığı "Hayat Öpücüğü” adlı filmin İzmir Galasına filmde yer alan oyuncular katıldı. Önce alışveriş merkezi içinde seyirci ve hayranlarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren oyuncular, kendilerine yöneltilen soruları cevaplarken, sinema filminin çekiminde neler yaşadıklarını da anlattı. Yoğun bir ilginin yaşandığı etkinlikte İzmirliler ünlü oyuncularla fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmedi. Sinema filmini seyreden İzmirliler, hastalık hastası, titiz ve takıntılı Metin ile yaşam dolu Hayat’ın hastanede başlayan ilişkilerini ve bu ilişki sayesinde yaşadıkları dönüşümü konu alan samimi, eğlenceli ve bir o kadar da dokunaklı, romantik kurgusuyla yeni sezonun en dikkat çekici filmine tam not verdi.

İzmir’e ne zaman gelse duygusal anlar yaşadığını belirten başarılı oyuncu Ali Sunal, “İzmir’deki her etkinliğe gelmeye çalışıyorum. Sinema filmimizde ise ekip olarak güzel paylaşımımızı insanlarında görmesini istiyoruz” dedi.

Hatice Şendil ise İzmirli seyirciyi çok sevdiğini belirterek, “Güzel bir film çektik. İnşallah bütün sinemaseverlere ulaşırız” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz