Görüş Bildir

Kanal D Hayat Şarkısı 22 Mart 7. bölüm (son bölüm)

Kanal D ekranlarında çok tutacağa benzeyen izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı 7. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.

Kanal D Hayat Şarkısı 22 Mart 7. bölüm (son bölüm)

Kanal D ekranlarında çok tutacağa benzeyen izlenme rekorları kıran dizisi Hayat Şarkısı 7. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı.Reyting rekorları kıracağa benzeyen Hayat Şarkısı 22 Mart son bölümde neler oldu? Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, başrollerini paylaştığı Hayat Şarkısı 7. bölüm son bölüm 22 Mart  İZLE Cevher ailesini bekleyen sürpriz ne?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı 7. bölüm fragmanlarıyla heyecanlandırdı. Kalbe dokunan öyküsü ve kadrosundaki güçlü isimleriyle daha ilk bölümden itibaren ses getirmeyi başaran Hayat Şarkısı'nin yeni fragmanlarında "Bayram Cevher' öldü mü?" sorusuna yanıt aranacak. Bayram Cevher'in geçirdiği kriz herkesin kendisiyle iç hesaplaşma yaşamasına neden oluyor. Ancak Hüseyin yine de Melek sevgisinden vazgeçemiyor.

Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı, oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 7. bölümü 22 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN

https://www.kanald.com.tr/hayat-sarkisi/bolumler/hayat-sarkisi-son-bolum#/55decaba61361f3740d38ad1

Hüseyin ve Kerim'e kızıp fenalık geçiren Bayram Cevher hastahaneye kaldırılır. Yaşanan bu kötü sürpriz, tüm aileyi derinden sarsar. Kerim ve Hüseyin aldığı kararları, babaları Bayram ile yaşadıkları gerginlikleri, tekrar gözden geçirmek zorunda kalır.Filiz ve Mine, avukatla yaptıkları görüşmeden hayal kırıklığı ile çıkmışlardır ama yine de Hülya'ya karşı planlar yapmaya devam ederler. Bayram'ın avukatları Aylin'in kimliğini ve yerini bulmuştur ve Aylin'i konuşturmaya kararlıdırlar. Mahir ve avukatlar arasında bir zaman yarışı yaşanırken, Hülya iyice endişelenmeye başlar. Melek ise, kasabasına dönmüş ve Cevher Ailesi'nin evinde karşılaştığı gerçeklerle sarsılmıştır.

Hikaye ve Künye

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak  Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım                                        : Most Production

Yapımcı                                     : Gül Oğuz

Uygulayıcı Yapımcı                 : Soner Güven

Genel Koordinatör                  : Gülay Budak Mercan

Yönetmen                                 : Cem Karcı

Senaryo                                     : Mahinur Ergun

Görüntü Yönetmeni               : Aras Demiray

Genel Sanat Yönetmeni         : Emine İnan

Sanat Yönetmeni                    : Pınar Yavuz

Oyuncular                               : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir