Kara Para Aşk'ın "Mutlu Final"i hayranlarını sevindirdi!

ATV’nin fenomen dizisi Kara Para Aşk geçtiğimiz Çarşamba günü 54. Bölümü ile final yaptı. Elif ve Ömer’in aşk hikayesi tüm hayranlarını son bölümde ekran başına kilitlerken dizinin ‘Mutlu Son’ ile bitmesi fanatiklerini sevince boğdu. “#Vedası zor masalımız Kara Para Aşk” hashtag’ı ile TT olmayı başardı.

Kara Para Aşk'ın

Güzeller güzeli oyuncu Tuba Büyüküstün ve yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Kara Para Aşk’ta Elif ve Ömer muradına erdi. ‘Ekranların mükemmel çifti olarak gösterilen’ Elif ve Ömer’in ayrılığı akıllarda soru işareti bırakmıştı ama daha sonra gerçeği öğrenince hayranlar sevince boğuldu.

KARA PARA AŞK FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

ÖMER VE ELİF’İN AŞKINDA MUTLU SON

Finalde Ömer, Elif’in isteğiyle polisliği bıraktı. Bir sahil kasabasında izini bulduğu Elif’ten özür dilemek isteyen Ömer karşısında Ege’yi bulunca şoke oldu. Ege’nin sanılan aksine Aslı’nın eşi olduğu ortaya çıkması izleyenleri sevince boğdu. Twitter’da “#vedası zor masalımız Kara Para Aşk” etiketini kullanan hayranlar yayına bir gün kala tt (Trend Topic) listesine ilk sıradan girdi.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler