Kara Sevda 1. İlk bölüm (Büyük aşk) -

Star TV’nin yeni Çarşamba dizisi Kara Sevda 14 Ekim’de ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Kadrosu ve konusuyla oldukça dikkat çeken dizi Kara Sevda 1. Bölüm’de mucizeler inanmayan Kemal ve zengin Nihan’ın, tabiri caizse zengin kız fakir oğlanın aşkı başladı. Kara Sevda 1. Bölüm özeti, ilk bölümde neler oldu ve “Kara Sevda 1. İlk bölüm izle” diye Google’da arama kelimesinin cevabı.

Kara Sevda 1. İlk bölüm (Büyük aşk) -

Kara Sevda 14 Ekim 1. Bölümü yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı ve zengin kadrosuyla uzun ömürlü olması beklenen ve yakında fenomen olmasına kesin gözüyle bakılan Kara Sevda dizisinin 1. Bölümünde neler oldu? İşte ayrıntılar…

Kara Sevda 1. Bölüm Özeti      

Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal (Burak Özçivit) mucizelere inanmayan bir gençtir. Lakin öyle bir gün gelir ki bir de bakar aşk gibi bir mucizenin içindedir. Oldukça zengin ve gösterişli bir hayata gözlerini açan Nihan ise kendini hiçbir zaman bu hayata ait hissetmeyen ve bir gün kendi dünyasından olmayan birine yani Kemal’e aşık olur. Yıllar sonra gerçekleşen bir maden kazası, Kemal'in önüne bir imtihan derecesinde iki yol açacak. Yıllardır kaçtığı her şeyden saklanmaya devam mı, yoksa geri dönüp kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu iki yoldan birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar eşitlenecek ve kurulu dengeler yerinden oynayacaktır.

KARA SEVDA 1. İLK BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz