Kardeş Payı da reyting kurbanı, Final yapacak

Son dönemlerde diziler çoğaldı, eee hal böyle olunca da reytinglere sirayet etmeye başladı ve artık reytinglere eskisinden daha çok önem veriliyor günümüzde. Kimi diziler tutmayıp daha 3-4 bölümde yayından kaldırılırken, Kimi ise belli bir hayran kitlesine ulaşıp ikide bir yayın günü değiştirildikten sonra final kararı alıyor. İşte final kararı alan bir dizi daha.

Kardeş Payı da reyting kurbanı, Final yapacak

RECEP KAYA

Star TV’nin fenomen dizileri arasında yerini alan ve belli bir hayran kitlesine sahip olan ki en çok güldüren komedi dizisi Kardeş Payı’nın hayranlarına acı haber. Daha önce Cumartesi, şimdi ise Perşembe akşamlarının vazgeçilemez dizileri arasında yer alan kahkaha tufanı kopartan dizi Kardeş Payı final olacak.

MİMİK USTASI 

Başrollerinde yakışıklı ve mimik ustası oyuncu Ahmet Kural ile Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın yer aldığı Kardeş Payı yeni nesil kahkaha tufanı kopartan komedi dizisinin final kararı aldığı öğrenildi.

SON 4 BÖLÜM

NTC Medya’nın yapımcılığını yaptığı ve Star TV’de ekranlara gelen en çok güldüren komedi dizisi Kardeş Payı yaklaşık dört bölüm sonra final yapıp ekranlara elveda diyecek.

Milliyet’in haberine göre; özellikle geçtiğimiz sezon sosyal medyadaki genç izleyicilerin göz bebeği durumundaki Kardeş Payı son haftalarda ikide bir yayın günü değişiyordu ve hayranları da tepki gösteriyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz