Kate Moss olay yarattı, Polis zoruyla uçaktan indirildi!

Ünlü model Kate Moss, Easy Jet’e ait bir yolcu uçağıyla Londra’ya giderken ortalığı birbirine kattı. İngiliz basını da olayı doğruladı. Kate Moss’un uçaktan polis eşliğinde indirildiği söylendi. İşte ayrıntılar…

Kate Moss olay yarattı, Polis zoruyla uçaktan indirildi!

Bodrum’da Jude Law’ın eski karısı Sadie Frost’un 50. Doğumgününe katılan ünlü ve güzellik abidesi İngiliz model Kate Moss, Easy Jet’e ait bir yolcu uçağı ile Londra’ya dönerken olay yarattı.

İngiliz basını EZY2232 sefer sayılı uçağın yerel saatle 4:15’te Londra Luton Havalimanı’na inmesinin ardından polis eşliğinde uçaktan indirilen 41 yaşındaki güzel modelin gözaltına alınmadığını duyurdu.

Hürriyet’ten Birce Bora’nın haberine göre; Polis yetkilileri isim vermeden bir yolcunun “uçuş sırasında rahatsızlık veren davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle” uçaktan polis eşliğinde indirildiğini doğruladı ancak yolcu hakkında resmi bir şikayette bulunulmadığını ve bu nedenle de bir tutuklamanın gerçekleşmediğini söyledi.

Bir çocuk annesi olan Kate Moss son bir haftadır yakın arkadaşı Sadie Frost’un 50. Yaş gününü kutlamak için arkadaşları ile beraber Bodrum’daki Life Co Clinic Spa’da konaklıyordu.

Sadie Frost olaylı biten tatilinin son gününde sosyal medyada arkadaşları ile beraber güneşlenirken çekilmiş bir fotoğrafı yayınlamış ve “Hoşça kal Türkiye! Kızlarla geçen ilham verici hafta için çok teşekkür ederim – bunu hep hatırlayacağım- hepiniz beni hayatımın ikinci 50 yıllı için hazırladınız!” diye yazmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler