Kertenkele 42. yeni bölüm (Kertenkele'nin ikizi çıktı)

ATV’nin sevilen dizisi Kertenkele yeni sezona biraz sönük başlasa da 42. Bölümden itibaren heyecanı ve adrenalini yükseltmeye başlıyor. Geçen hafta dizinin sonunda hafızası yerine gelen kahramanımız Kertenkele 42. Bölümden itibaren yepyeni bir minvale giriyor.

Kertenkele 42. yeni bölüm (Kertenkele'nin ikizi çıktı)

Hafızası yerine gelen Kertenkele, 42. Yeni bölümden itibaren yepyeni maceralara atılıyor. Bir yanda peşindeki Komiser Ünsal, bir yanda Sokrat yetmezmiş gibi diğer yandan da Selin’e sarıldığını gören Zehra da Kertenkele’yi affetmez.

KERTENKELE 42. BÖLÜM ÖZETİ

Zekâsı sayesinde hayatta kalmayı başaran Kertenkelenin hafızası yerine gelmiştir. Her şeyi hatırlamaktadır. Düşmanlarından korunabilmek için geçmişin izlerini silip Ahmet Şimşek kimliğine iyice sarılır. Emniyetteki görevine geri dönen Ünsal, Kertenkele'nin Ahmet Şimşek'in yerine geçtiğini öğrenecek ve ne pahasına olursa olsun bunu kanıtlamaya çalışacaktır. Kertenkele, Ünsal ve Sokrat yetmezmiş gibi yeni bir düşman daha kazanmıştır. Kertenkele'nin vurulmadan önce Melis'e sarıldığı anı hiç unutamayan Zehra ise Kertenkele'yi affetmemeye kararlıdır. Ünsal, Kertenkele'yi tam köşeye sıkıştırdığını sandığı anda Kertenkele'yle ilgili hiç kimsenin bilmediği bir gerçeği öğrenir.

KERTENKELE 42. BÖLÜM İZLE

KERTENKELE GEÇEN BÖLÜMLERDE NE OLDU?

2. sezon'da Kertenkele hafızasını kaybetmiştir. Kendisine tıpa tıp benzeyen Ahmet Şimşek'te bir kaza geçirmiş ve vefat etmiştir. Ancak hastanede Kertenkele ve Ahmet Şimşek karıştırılmış. Ahmet Şimşek yerine Kertenkele öldü sanılmıştır. Hastaneden 1 yıl sonra taburcu olan Kertenkele hafızasını kaybetmiş ve hayatına Ahmet Şimşek olarak devam etmektedir. Ahmet Şimşek, din öğretmenidir. Yeni sezonun ilk bölümlerinde Hicabi ve Ünsal Kertenkele'yi gördüklerini söylerler ama kimse onlara inanmaz. Semih, Betül ile evlenmekte ısrarlıdır. Melis intihar edeceği sırada Kertenkele Melis'i kurtarır fakat Kertenkele'nin hafızası stabil değildir. Melis, Zehra'nın Kertenkele'yi hak etmediğini düşünmektedir. Bu yüzden bir süre Kertenkele'nin yaşadağını Zehra'dan saklamıştır.

KERTENKELE 1. SEZONDA NE OLMUŞTU

İstanbul gecelerinin iflah olmaz çapkınlarından olan Kertenkele aslında zekası ve sıra dışı yetenekleri sayesinde bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsızdır. Mesleki hayatını takıntılı bir şekilde Kertenkele'yi yakalamaya adayan komiser Ünsal'ın tüm çabalarına rağmen Kertenkele izini kaybettirmenin bir yolunu hep bulmuştur. Taa ki boş sanarak kaldığı villada evin sahibi mafya babası Deli Kenan ile karşılaştığı güne kadar. Sevgilisinin ihaneti nedeniyle intiharın eşiğine gelmiş olan Deli Kenan, Kertenkele'nin tüm ikna çabalarına rağmen kendisini vurur. Kertenkele, olay yerinden panikle uzaklaşırken polis tarafından köşeye sıkıştırılır. Kertenkele polisten kaçarken yanan bir ev görür ve yakalanma pahasına içeriye girerek küçük bir çocuğu yangından kurtarır. Ama bu kahramanlık Kertenkele'nin özgürlüğüne mal olmuştur. Tutuklanıp cezaevine gönderilir. Esaret altında yaşamaktansa ölmeyi yeğleyen Kertenkele hap içer ve hastaneye kaldırılır. Bir yolunu bulup imam kıyafeti ile polisin ve peşindeki mafyanın elinden kaçarken kendisini şirin bir mahalle camisinde yanlışlıkla imam olarak bulur. Kertenkele sıfır din bilgisi ile imamlık yapmaya çalışırken karşısına gayrimenkul kralı Ekrem Bey'in güzeller güzeli torunu Zehra çıkar. Zehra'ya ilk bakışta âşık olan Kertenkele ise hayatının en büyük soygununa karar vermiştir; hiç kimseyi beğenmeyen bu güzel kızın kalbini çalacaktır. Fakat bilmediği bir şey vardır. Ünsal komiser, Zehra'nın eniştesidir. Sezon Finalinde Semih, Ziya Hoca'nın Kertenkele olduğunu Ünsal Komiser ve Levent'e yanlışlıkla söylemiştir. Ünsal durumu öğrenince Ekrem Bey ve ailesine Ziya Hoca'nın gerçekte kim olduğunu söyler. Sokrat, Kertenkele'den yeğeninin intikamını almak için sevgilisini ve kız kardeşini esir alır ve üzerilerine bomba bağlar. Kertenkele ikisini de kurtarmak isterken Sokrat, bombayı Kertenkele'nin girdiği depoda patlatır.

Kaynak: Diyarbakır Söz