Kertenkele 53. bölüm (son bölüm)(Şeyma'nın babası Kertenkele)

ATV’nin fenomen komedi dizisi Kertenkele 53. Bölüm (son bölüm) yayında ve izleyebilirsiniz. Kertenkele son bölümde neler oldu neler. Kertenkele 53. Bölüm İzle diye Google’da arama yapanların sayısı da oldukça fazla. Kertenkele 53. Bölümde herkes Şeyma’nın babasını bulmaya çalışırken, Gizem de Hicabi’nin peşinden koşmaya devam etti. Kertenkele 53. Bölüm tek parça izleme fırsatı ve son bölüm özeti haberimizde.

Kertenkele 53. bölüm (son bölüm)(Şeyma'nın babası Kertenkele)

Kertenkele 53. Bölüm izleyenlerini yine ekrana bağlamayı başardı. Her Cumartesi ATV’den ekranlara gelen Kertenkele 20 Şubat 53. Bölüm ile de güldürdü izleyicisini. Kertenkele 53. Bölüm neler oldu? İşte ayrıntılar…

KERTENKELE 53. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kertenkele 53. Bölümde; Levent, Zehra ve Ziya Hoca Şeyma’nın babasını bulmaya çalışıyordu. Bu arada Sokrat da Şeyma ve onu büyüten Bahar Hanım’ın peşindeydi. Ziya (Ahmet Şimşek) öğrencisi Yağmur’un babasının kumarda kaybettiklerini geri almak için gittiği kumarhanede yine başı belaya girdi. Zehra Ziya’yı takip edince onun kumar oynadığını sandı ve ona küstü, ancak Yağmur da Zehra’yı ikna etmek için peşinden gitti ve ikna etti sonunda. Zehra ve Ziya’nın Şeyma’nın babasını aramaları ise en gülünç anlardı. Çünkü Şeyma’nın babası Kertenkele ve o bunu bilmiyor. Levent de teşhis için karakola getirttiği bir çok kişiyi Bahar Hanım’a gösterdi ancak Bahar hanım hiçbirine olumlu yanıt vermedi. Bahar ve Şeyma’nın karakolda olduğunu öğrenen Sokrat onları takibe aldı ve nerede gizlendiklerini bulmaya çalışıyor.

İŞTE ŞEYMA’NIN BABASI                                        

Kertenkele son bölüm biterken Ziya karakolda teşhis için camın öteki tarafına konulan adamların olduğu yere gitti ve Bahar Hanım görür görmez onu tanıdı. Bu arada Gizem sipariş ettiği çorbayı Hicabi’ye götürdü Hicabi’nin onu içeri davet edeceğini uman Gizem şoke oldu, çünkü Hicabi kendisine gelen kaseyi geri göndermek olmaz düşüncesiyle içine Pirinç Pilavı koyarak geri verdi. Gizem bir kez daha Hicabi’nin gönlünü kazanamadan evine hüzünlü döndü. Bahar Hanım sonunda Kertenkele'yi gördü ve 'İşte Şeyma'nın Babası' dedi. Nihayetinde Kertenkele'nin Şeyma'nın babası olduğunu Levent de öğrendi.

KERTENKELE 53. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Diyarbakır Söz