Kertenkele'nin baş belası Şevket (Umut Oğuz) Alevler içinde kaldı!

Timur Acar ve Sera Tokdemir’in başrollerini paylaştığı ATV’nin sevilen dizilerinden biri olan “Kertenkele” dizisinin çekimleri sırasında şansız bir an yaşandı. Dizide Şevket karakterine hayat veren Umut Oğuz çekimler esnasında alevler arasında kalarak yaralandı. Kertenkele'nin baş belası Şevket (Umut Oğuz) Alevler içinde kaldı!

Kertenkele'nin baş belası Şevket (Umut Oğuz) Alevler içinde kaldı!

Kertenkele dizisinin setindeki yangın sahnesinde alevler arasında kalan oyuncu Umut Oğuz yaralandı. Özel efekt uzmanlarının ve sanat grubunun hazırladığı sahne gerçek bir yangını aratmadı.

İtfaiye, ambulans ve sağlık görevlilerinin hazır bulunduğu çekimlerde, tüm emniyet tedbirlerinin alınmasına rağmen gelen kazadan kaçınılamadı. Oğuz sahne gereği metruk bir binaya girerek, patlamadan dolayı yaralanan başrol oyuncusu Timur Acar’a yardım etmeye çalışacaktı. Oldukça tehlikeli olan bu sahnenin çekimlerinde alev ve yoğun dumana maruz kalan Oğuz, alev alev yanan kalasların kafasına düşmesiyle yaralanarak yere düştü. Yaşadığı olayı esprili bir dille değerlendiren Oğuz, “Ben doğaya en yakın oyunculuğu benimsemiş bir oyuncuyum. Bu kez biraz abarttık sanırım. Arkadaşlardan yanan kalası yakınıma düşürmelerini istedim. Sonra bu olay başımıza geldi.” diye konuştu.

Kaynak: STAR

Kaynak: Diyarbakır Söz