Kiralık Aşk Son 25. Bölüm (11 Aralık) - Ömer ve Defne’nin yarışı

Star TV’nin fenomen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk 25. Bölüm (son bölüm) izleyenlerini ekrana bağlamayı başardı. Her hafta reyting birincisi olan ve geçtiğimiz hafta ilk kez ikinci sıraya gerileyen Kiralık Aşk 11 Aralık 25. Bölümde Defne İz’i gördü ve çılgına döndü. Ömer’e tripler atan ama hala sevgisinden vazgeçemeyen Defne ne yapacağını bilemiyor. Kiralık Aşk son bölüm tek parça izleme fırsatı ve neler oldu detayları…

Kiralık Aşk Son 25. Bölüm (11 Aralık) - Ömer ve Defne’nin yarışı

Kiralık Aşk 11 Aralık 25. Bölüm (son bölüm) izleyebilir miyim diye soruyorsanız cevabınız burada. Kiralık Aşk son bölümünde; Defne ve Ömer arasındaki soğuk rüzgarlar devam ediyor. Yasemin’in yeni şirketinde tasarımcı olarak çalışan Defne, Deniz Tranba’nın gelip gitmelerinden rahatsız olmaya başladı. Defne’nin en yakın arkadaşı İsmail ise Deniz Tranba’nın Yasemin’in şirketinin ortağı olduğunu bildiği için Deniz’i ima yoluyla tehdit etti. Defne İz’in geldiğini asansörde öğrendi ve hem sinirleri zıpladı hem de aklından çıkaramadı. Bununla da yetinmeyip Ömer’e imalı bir şekilde trip atan Defne İz ile ilgili Ömer’e oldukça sinirli.

ÖMER VE DEFNE’NİN TASARIM SAVAŞI

Ömer, Defne’yle ilgili mesajı Koray’ın ağzından yazan kişinin Sude olduğunu söyleyince Sinan sinir küpüne döndü. Sude de Defne’ye olan ilgini bildiğim için böyle yaptım. Sinan ve Sude’nin arası açıldı ve kısa sürede düzeleceğe de benzemiyor. Defne’nin ağabeyi ve Nihan ise evliliklerini doyasıya yaşayamamaktan şikayetçiler. Ömer Defne’yi kafasından atamadığı için çizim yapamıyordu. Koray ise hırsızlık yaptı Ömer ve Sinan için ancak Ömer etik olmadığı gerekçesiyle kabul etmedi. Sinan Defne’nin bilekliğinin kırılmasına sebebiyet verdiği için, ona çok muhteşem yeni bir bilekliği hediye olarak yolladı. Defne ve Ömer’in geleceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Ömer ve Defne arasındaki tasarım savaşında son viraja girildi, büyük önem arz eden tasarım yarışmasında Ömer ve Sinan tartıştı, daha fazla dayanamayan Ömer Camı yumruğuyla kırdı. Ömer son nefeste işi ciddiye aldı.

KİRALIK AŞK 25. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 11 ARALIK İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz