Kiraz Mevsimi yeni bölümde sürpriz var

Günümüzde birçok dizi var, hangisini takip edeceğini şaşırıyor insan. Bazı kanallar var ki o kanallardaki diziler izlenmiyor sanıyorsunuz. Ama bir bakıyorsunuz ki videoları tık rekoru kırmış, fragmanları heyecanla bekleniyor. Yeni bölümü yayınlanınca ekrana kilitleniyor o dizi hayranları. İşte o dizi Fox TV’de ekranlarımıza konuk olan Kiraz Mevsimi. Bakın Kiraz Mevsiminin 40. Bölümünde neler oluyor?

Kiraz Mevsimi yeni bölümde sürpriz var

 EMRE ATEŞ

Şu anda TV ekranlarında o kadar çok yayınlanan dizi var ki ve hepsi de izleniyormuş biliyor musunuz. İlginçtir sizce de elbet. Hep gözde kanallardaki dizilerin izlendiğini zannederdik ancak öyle değilmiş. Yayınladığı dizileri ilgiyle takip edilen bir de Fox TV kanalı var ve bu kanalda yayınlanan Kiraz Mevsiminin fanları çokmuş meğer.

İşte bu Kiraz Mevsimi adlı dizinin 40. Bölümü Cumartesi akşamı ekranlarımıza konuk olacak. Eee fragmanı yayınlanır yayınlanmaz hem tık rekorları kırdı, hem de TV-Magazin gündeminin ilk sırasına yerleşti.

Cumartesi ekrana gelecek bölümde hayranlarına müthiş dakikalar yaşatacağını anladığımız fragmanında Öykü ve Ayaz hakkında sürpriz kararlar var.

Kiraz Mevsiminin başrollerini ise Serkan Çayoğlu (Ayaz) ve Özge Gürel (Öykü) paylaşıyor. Fragmanın da izleyeceğiniz de göreceksiniz ki Öykü ile Ayaz romantizmin doruklarına çıkıyor ve Ayaz ise evlilik konusunda Öyküyü ikna turlarında.

Kiraz Mevsimi her Cumartesi akşamı saat 20:15’te Fox TV’de.

Kaynak: Diyarbakır Söz