Kırklarelinde Murat Boz coşkusu

Kırklareli’nde düzenlenen 25’nci Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nin final gecesindeşarkıcı Murat Boz,şarkıları ile sevenlerini coşturdu. Yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konserde genç kızlar Murat Boz’a aşkını ellerindeki pankart ve dövizlerle gösterdi.

Kırklarelinde Murat Boz coşkusu

Kırklareli Belediyesi’nin bu yıl 25’ncisini düzenlediği Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali dün gece Murat Boz konseri ile sona erdi. Festival alanındaki konsere 15 bin kişi katılırken, Boz söylediği şarkıların yanı sıra danslarıyla beğeni kazandı. Genç kızlar hayran oldukları Boz için uzun uzun çığlıklar attı. Bazılarıyazdığı pankartlarla Boz’a ulaşmaya çalıştı. Murat Boz hayranlarından birinin dövize, "Yeşil elma versem bana sarılır mısın?" diye yazması dikkat çekti.
Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalarak kendisi ile diğer sanatçılara ait şarkıları söyleyen Boz'unhayranları sanatçıya uzun süre sevgi gösterisinde bulundu. Konser sonunda sahneye çıkan Kırklareli Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Sevgili kardeşim biraz daha çalışması lazım. Ben ondan daha yakışıklıyım. Ne dersiniz? Bakın Murat Boz bu akşam gidiyor, ben daha 4 yıl buradayım siz bilirsiniz" diyerek espri yaptı. Konserin ardından festival alanında havai fişek gösterisi yapıldı.

Kaynak: DHA