Köpek kavgası adliyeye taşındı, Başak Sayan hakaret mi etti?

Milat dizisindeki başarılı oyunculuk performansıyla ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Başak Sayan’a hakaret suçları kapsamında dava açıldı. Neden mi? İddiaya göre Başak Sayan ile Sayan’ın köpeğini sevmek isteyen küçük bir kızın annesi arasında tartışma yaşandı. Küçük kızın annesi Başak Sayan’ın kendisine “Cadaloz, çirkin şey, üzerine atlar yolarım seni” diyerekten hakaret ettiğini dile getirdi ve şikâyetçi oldu. İşte ayrıntılar…

Köpek kavgası adliyeye taşındı, Başak Sayan hakaret mi etti?

Oyuncu Başak Sayan, İstanbul Levent'te gezdirdiği köpeği yüzünden tartıştığı kadın ile adliyelik oldu. Günaydın'ın haberine göre küçük bir kız, köpeği Max'ı sevmek isteyince Başak Sayan, köpeğin tasmasını çıkararak çocuğa yaklaşmak istedi.

Bunu istemeyen çocuğun annesi ile genç oyuncunun aralarında tartışma çıktı. Bu tartışma sırasında Sayan'ın "cadaloz, çirkin şey, üzerine atlarım yolarım seni" diye hakaret ve tehditlerde bulunduğu iddia edildi. Başak Sayan ise iddiaları kabul etmedi ve "Şikâyetçi kadın 'Köpeğinizin tasmasını takın' diye bağırdı. Ben köpeğin bir şey yapmayacağını anlatmaya çalıştım. İddia edildiği gibi sinkaflı kelimeleri söylemedim, tehditte bulunmadım" şeklinde konuştu. Tanıkların ifadeleri üzerine Sayan hakkında tehdit ve hakaret suçları kapsamında dava açıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz