Küçük Gelin 83. Bölüm

STV’de Pazar akşamları yayınlanan reyting rekortmeni dram yüklü dizi Küçük Gelin sezon finaliyle 21 Haziran Pazar akşamı ekranlara geldi.

Küçük Gelin 83. Bölüm

Çağla Şimşek, Barış Çakmak, Bengi Öztürk, Ufuk Şen, Ali Çakalgöz, Sema Aybars, Arif Selçuk, Ece Okay’ın rol aldığı başarılı dizi Küçük Gelin 83. Bölümüyle sezon finali yaparak tatile giren diziler arasına katıldı.

KÜÇÜK GELİN 83. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KÜÇÜK GELİN 83. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bölümde Azaf'ın öldürülmesinden dolayı Kirmanlar ne yapacaklarını bilemezler. Kirmanların ağasını kaybetmesi, ailenin zayıf düşmesine neden olmuştur. Nujin Ana, bu durumdan oldukça rahatsızdır ve aşireti ayakta tutabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Oğlunun ölmesi ve Azad'ın da öldürülmesinden dolayı Nujin Ana, tüm umutları Cemal bebeğe bağlamaktadır. Nujin Ana, Cemal bebeğin yeni ağa olmasını ister. Ancak Zehra'nın buna pek niyeti yoktur. Bebeğini alıp buralardan gitmek isteyen Zehra sadece annesine güvenmekte ve onun dediklerini yapmaktadır. Bu durum ise Nujin Ana'yı kızdıracaktır. Melek ile anlaşan Zehra, çocuğunu da alıp gitmek ister. Melek ve Zehra tam kaçarlarken, Ali'ye yakalanırlar. Ali ile kavga eden Melek, hiç beklemediği bir olay yaşayacaktır. Melek'in vurulması Zehra'nın yapayalnız ortada kalmasına neden olacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz