Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda inanılmaz değişiklikler! Sürpriz isimlere hazır olun

Muhteşem sezon finaliyle ekranlara ara veren efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezon hazırlıkları Kıbrıs’ta başladı. Dizide Polat Alemdar’ın sevdiği kızı oynayan Savcı Leyla’nın (Çiğdem Batur) diziye veda ettiğini daha önce duyurmuştuk. Vadiye de ajan Zeynep rolünü canlandıracak olan yeni oyuncu Defne Samyeli’yi de yine sizlerle paylaşmıştık. İşte KVP yeni sezon hazırlıkları detayları…

Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda inanılmaz değişiklikler! Sürpriz isimlere hazır olun

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi yeni sezon hazırlıklarına Kıbrıs'ta başladı. Eylül ayında başlayacak olan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinde birçok değişim olacağı öğrenildi. Defne Samyeli'nin dizide 'Ajan Zeynep'i canlandıracağı ve ilk bölümde bazı isimlerin diziye veda edeceği öğrenilen bilgiler arasında.

ÇEKİMLER GİZLİ TUTULUYOR

'Kurtlar Vadisi Pusu' yeni yayın döneminde, KKTC'de start verdi. Dizinin bazı sahnelerinin bir haftadır Kuzey Kıbrıs'ta çekildiği belirtilirken, Kıbrıs çekimlerin gizlilik ve titizlikle yapılmaya çalışıldığı görüldü. Dizi çekimleri Lefkoşa, Girne'nin tarihi yapıların bulunduğu meydan, Bedesten, Surlar-içi ve Büyük Han'da yapıldı.

BAZI İSİMLER İLK BÖLÜMDEN VEDA EDECEK

Eylül ayında kendi gününde ve kendi saatinde başlayacak olan 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümlerinde birçok değişim olacağı öğrenildi. Defne Samyeli'nin dizide 'Ajan Zeynep'i canlandıracağı ve ilk bölümde bazı isimlerin diziye veda edeceği öğrenilen bilgiler arasında.

ÇEKİMLER KIBRIS’TA YAPILIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kıbrıs çekimleri ile Gazimağusa'da yaşanan mafya hesaplaşmasının eş zamanlı olması vatandaşların ilginç yorumlarına neden oldu. Vatandaşlar, dizinin Kıbrıs'ta çekilmesinin isabetli olduğu şeklinde ironi yaparken, senaryosu bakımından sıkça eleştirilen dizinin çekimleri için "Kıbrıs doğru yer" şeklinde yorumlar yapıldı.

SAVCI LEYLA VEDA ETTİ

Türk televizyonlarının efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 5 yıl 163 bölüm Savcı Leyla karakterini canlandıran oyuncu Çiğdem Batur sezon finali ile diziye veda etti.

Oyuncu Yönetmen Çiğdem Batur, Facebook hesabından veda mesajı yayınladı. Batur mesajında şunları aktardı:

"HER ZAMAN GURURLA İZLEYECEĞİM ANILAR OLDU"

"Veda ediyorum, ama hüzünlü değil mutlu bir veda bu. 5 yıl tam 163 bölüm boyunca çalıştığım şirketimle ve ekip arkadaşlarımla hiç mutsuz bir anım olmadı çünkü. 'Aramıza Hoş geldin' diye uzatılan ellerle karşılandığım gibi alkışlarla uğurlandım bugün sevgi ve de saygıyla. Emeğime değer veren, bana saygısını hiç eksik etmeyen, her şeye rağmen dimdik duran insanlarla çalışmak bana geride her zaman gururla izleyeceğim anılar bıraktı.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler